hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Tommy vant Tallinn-reise hos NorskeSpilleautomater.com!

Tommy vant Tallinn-reise hos NorskeSpilleautomater.com!

Her på NorskeSpilleautomater.com har vi akkurat trukket en vinner av vår store konkurranse hvor en pokertur til Tallinn var gevinsten – Tommy fra Hokksund som stakk av med premien!

Det var altså Tommy fra Hokksund som vant denne herlige gevinsten i vår aller første konkurranse, og du verden for en premie det var! Han kan glede seg til en ordentlig pokertur til Tallinn og deltakelse i NordicBets SuperWeekend 2012! Gratulerer!

– Ikke noe all-in de første rundene!
Her på NorskeSpilleautomater.com er vi selvsagt svært fornøyde med å ha kåret en vinner i vår store konkurranse, og måtte selvsagt høre med vinneren hva han følte om å vinne en slik gevinst! 33-åringen fra Hokksund svarte villig vekk på våre spørsmål, og under kan du lese det korte intervjuet med vinneren. Alle som var oppmeldte til vårt nyhetsbrev var automatisk kvalifisert til trekningen.

Gratulerer med Tallinn-tur, Tommy! Hvordan føles det?
– Å vinne denne turen ga meg en følelse av både spenning og nysgjerrighet! Dette blir nemlig mitt første pokerspill, øye mot øye!

Hvordan oppdaget du konkurransen?
– Jeg hadde lest om denne turneringen og konkurransen på NordicBet, men hadde egentlig lagt vekk tankene rundt den.

Har du vært i Tallinn tidligere?
– Nei, jeg har aldri vært i Tallinn, så dette blir definitivt spennende!

Har du noen forhåpninger til denne reisen?
– Mine forhåpninger til reisen er rett og slett å ha det hyggelig og forsøke å ikke ryke ut av turneringen med det samme. Her blir det ikke noe all-in de første rundene 🙂

Har du vunnet noe tidligere?
– Nei! Dette er den første premien som har noe med spill å gjøre!

Vi ønsker Tommy lykke til med deltakelsen i NordicBets SuperWeekend 2012 i Tallinn, og håper han gjør det riktig så bra!

Lik oss på Facebook – det vil komme flere flotte konkurranser der etterhvert!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!