hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / To nye automater hos ComeOn!

To nye automater hos ComeOn!

En kombinasjon av jenter, spilleautomater og skytevåpen kan vel aldri bli feil – uansett hvilket kjønn man tilhører! Når ComeOn nå kommer med noen skikkelige spilleautomater hvorav den ene av disse heter Girls With Guns, så lover det veldig godt!

Girls With Guns

Girls With Guns er en spilleautomat fra Microgaming hvor det er nettopp jenter og våpen som står i sentrum. Automaten er nok utvilsomt rettet mot det mannlige publikummet ettersom vi her finner brystfagre militær-damer som peprer løs med automatvåpen i gratisrundene. Men hey – sånn er livet!

Automaten er forøvrig en 5-hjuls automat som tar i bruk funksjonen 243 Ways to Win i stedet for gevinstelinjer. Av bonusfunksjoner finner vi stablede wilds, ekspanderende wilds og free spin. I gratisrundene får man for hvert spinn en utvidet wild som dekker hele hjulet, og som dermed øker gevinstmulighetene drastisk. Får man 3, 4 eller 5 scattersymboler gir dette 15 free spins i tillegg til en kontantgevinst.

Register deg hos ComeOn her og få 25 free spins og 750 kroner i bonus!

Xcalibur

Også Xcalibur er en nyvinning fra Microgaming, og som navnet på automaten antyder så tar den utgangpunkt i legenden om sverdet Excalibur. Denne automaten inneholder også endel bonusfunksjoner og det kan da være verdt å nevne wilds, scattere, free spins og et bonusspill.

Får man 3 eller flere scattere på hjulene gir dette oss en premie på 12 free spins og her blir alle gevinstene doblet. I bonusspillet Key Bonus får du velge blant åtte forskjellige dører som skjuler gevinster. Du får fortsette å velge helt til du åpner døren som sier Collect.

Xcalibur konkurranse – vinn 500 free spins på Hall of Gods!

ComeOn klasker likesågodt til med en dugelig konkurranse på den nye spilleautomaten Xcalibur. Den personen som hanker inn den aller største gevinsten på et enkelt spill på Xcalibur vinner hele 500 free spins på jackpot automaten Hall of Gods! Konkurransen er allerede i gang og den vil løpe frem til kl. 23.59 søndag 10. mars! Vinneren får 500 spinn på Hall of Gods på mandag 11. mars kl. 19.00.

25 free spins hos ComeOn

Vi har en kjempefin overraskelse til de av dere som ikke er kunder hos ComeOn. Hvis du åpner en konto hos ComeOn via våre sider får du en bonus på 300% opptil 750 kroner og hele 25 free spins fordelt på spilleautomatene Jack Hammer og Starburst. Setter du inn 250 kroner får du en bonus på 750 kroner og kan da spille for totalt 1000 kroner! Du får 20 runder på Jack Hammer og 5 free spins Starburst som en del av bonustilbudet!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!