hit
        counter
Hjem / Tiki Wonders

Tiki Wonders

Her har du spilleautomaten som får deg i feriestemning året rundt, uansett om det snør eller regnet bøtter ned utenfor. Tiki Wonders er en progressiv spilleautomat som deler jackpot med søstermaskinene Icy Wonders og Geisha Wonders. Len deg tilbake og nyt bølgeskvulpene mens du spiller om toppgevinsten på over 1 Million Norske kroner.

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER

Kom i skikkelig humør med Tiki Wonders maskinen som byr på sommer, sol og muligheten til meget store gevinster. Med to progressive jackpots vet man aldri når storpremien virkelig skal slå til. Alt i Tiki Wonders setter sommerfølelsen igang. Den behaglige bakgrunnslyden som får deg til å fantasere om å ligge på sandstranden en varm sommerdag, symbolene som også drar deg i samme retning og ikke minst storgevinsten som man ofte drømmer om i sommermånedene.

For å vinne en av jackpottene i Tiki Wonders trenger du stjernesymboler på hjulene. Disse stjernesymbolene er knyttet opp mot alle de andre figurene og den minste jackpotten, Wonder Jackpot, krever 4 stjerner på rad for at den skal utløses. Skal du vinne den virkelig store premien, Mega Wonder Jackpot, trenger du stjernesymboler på alle de fem hjulene. Denne premien utløses selvfølgelig ikke hver dag, men man vet aldri når det skal skje og det er der litt av spenningen ligger.

Tiki Wonders er forøvrig en 30-linjers videospilleautomat og byr også på de tradisjonelle funksjonene som scatters og wilds. Med scatters på hjulene kan du vinne opp til 30 freespins og som vanlig blir gevinstene tredoblet. i Tiki Wonders er det Hula Hula damer som står for dette symbolet og du kommer garantert til å bli glad når du ser at de begynner å danse på hjulene. Vanligvis betyr det at en pen gevinst er på vei.

Spillet foregår selvfølgelig på en sandstrand på en tropisk øy og figurene i automaten er også deretter. Her treffer du på delfiner, skilpadder og papegøyer og dersom du blir tørst av varmen kan Tiki Wonders også by på et utvalg av paraplydrinker for å kjøle deg ned. Wild symboler er representert ved en innfødt surfeentusiast og forhåpentligvis får du hjelp av disse symbolene for å lage gevinstrekker som virkelig smaker.

Som vi allerede har nevnt så deler Tiki Wonders på toppgevinstene med sine slektninger Icy Wonders og Geisha Wonders. Begge disse automatene kan du også prøve her på siden i kostnadsfrie versjoner og skulle ønsket om å spille for ekte penger dukke opp så har vi pakket noen gode bonustilbud rundt alle spilleautomatene fra NetEnt.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!