hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Tid for innskuddsbonus hos NorskeAutomater.com!

Tid for innskuddsbonus hos NorskeAutomater.com!

Det er igjen tid for innskuddsbonus hos NorskeAutomater.com! Denne gang tilbyr de sine kunder en 50% bonus opp til 1000 kr og det beste av alt er at bonusen er tilgjengelig hele helgen. Du trenger altså ikke å forhaste deg. Bonusen krediteres automatisk i løpet av fem minutter når du gjør ditt første innskudd fra fredag 14 februar til søndag 16 februar.

Setter du inn 2000 kr vil du altså få maks bonusbeløp og tilsammen 3000 kr å hygge deg med i helgen.

Det er masse ekstra penger å spille med og er du riktig heldig kan du gå en ny uke i møte med ekstra penger i lommeboka.

Vi kan anbefale norgesfavoritten Jackpot6000, som er kjent for sin høye utbetalingsprosent. Eller hva med Mega Joker som har en progressive Jackpot som stadig stiger.

Er du istedet fan av nyere og mer moderne spilleautomater så kan vi anbefale Starburst, Jack and the beanstalk og ikke minst Twin Spin.

Med ekstra bonuspenger på spillekontoen har du nok av spill å velge mellom og du kommer garantert til å finne deg en favoritt eller to i løpet av den spennende helgen.

Det er bare kunder som tidligere har gjort innskudd som kan benytte seg av dette tilbudet, men du trenger ikke fortvile om du ennå ikke har gjort noe innskudd. Da har du fortsatt velkomstbonusen til gode og den er på hele 200% opp til 2000 kroner. I tillegg til dette får nye kunder også 25 gratisspinn på Starburst.

Når du har registrert en konto, gjort ditt første innskudd og mottatt velkomstbonusen er du dessuten for all ettertid sikret del i bonuskampanjene som går ut til casinoets faste kunder. Det innebærer freespins og jevnlige innskuddsbonuser.

Registrer din konto i dag og benytt deg av deres velkomstbonus. NorskeAutomater.com er stadig i utvikling og du kommer garantert til å høre mye fra dem i fremtiden!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!