hit
        counter
Hjem / Thunderkick

Thunderkick

Thunderkick er en herlig spillutvikler som lager automater det knapt finnes noen like til! Her får vi alt fra det helt absurde til koselige automater som man kan ha det gøy med. Gjengen tilbyr i alle fall muligheten til å vinne store gevinster, og de har satt seg som mål å bli en stor aktør innenfor bransjen – og det er de på god vei til å klare!

Under finner du et utvalg av spillene deres og som vanlig kan du naturligvis prøve dem gratis hos oss. Inne på hvert spill finner du også en omtale av spillene som gir deg forklaringer på hvordan de fungerer.

NB! Du finner de sist omtalte spillene øverst.

FÅ 20 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også 20 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 20 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!