hit
        counter
Hjem / Thrill Spin

Thrill Spin

Tivoli og spilleautomater synes de fleste er moro og her får du en kombinasjon av begge deler. Thrill Spin automaten fra Net Entertainment tar deg med på en tur inn i den virituelle fornøyelsesparken. Nedenfor kan du prøvespille automaten som har en mengde spennende gevinster å by på. Gratisversjonen er helt lik som den du kan spille på for ekte penger.

I en fornøyelsespark er det mange spennende attraksjoner og mye av det samme får du når du spiller på Thrill Spin automaten. Maskinen har 15 innsatslinjer, 5 innsatsnivåer og muligheten til å velge opp til €0.50 i myntverdi. Man kan vel si at dette er en spilleautomat for de som liker å kose seg med fart og spenning og man trenger ikke å se bort ifra mulighetene til meget store gevinster.

Thrill Spin spilleautomaten har det meste av det spillere ser etter i en videoautomat. Her får du både wild symboler, scatters og free spins som tilbyr forhøyede gevinster. Hva er vel bedre enn å se en spilleautomat starte gratisrundene hvor hver gevinst ganges med tre?

Prøv deg på noen runder helt gratis i spilleautomat-demoen ovenfor så kanskje du får oppleve hvordan det er å få 15 gratisrunder på huset. Som sagt så ganges også alle gevinstene du får under freespins rundene med tre så det er ikke helt umulig at man kan ende opp med en fin slant når scattere dukker opp på gevinsthjulene.

Hvis dette er en automat du liker, vil kanskje Mega Joker være noe for deg.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!