hit
        counter
Hjem / Thor

Thor

I spilleautomaten Thor møter vi tegneseriehelten fra Marvel-universet som er inspirert av den norrøne guden Thor! Thor gir spillerne en kraftfull opplevelse i denne herlige spilleautomaten!

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER.

I spilleautomaten Thor får vi oppleve underholdning over 5 hjul og 9 gevinstlinjer, og automaten har funksjoner som wilds, scattere, jackpotter og gratisrunder. Spill helt gratis her hos oss eller med ordentlige penger i Betsafes fantastiske Casino Black!

Innsatsmuligheter

Spilleautomaten Thor lar oss spille med en innsats pr. linje som går fra 0.05 til 5.00, og dette gir en maksimal innsats pr. spinn på 45 kreditter.

Wildsymbol

Symbolet av Thor fungerer som wild, og dette betyr at det er et symbol som kan inngå i symbolkombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Symbolet har med andre ord en slags jokerfunksjon. Får man 4 like symboler + et wildsymbol langs en gevinstlinje gir dette derfor en utbetaling som om man hadde fått 5 vanlige symboler.

Scattersymbol og gratisrunder

Thor-logoen fungerer som scattersymbol, og dette innebærer at det er et symbol som er fritatt fra kravet om å opptre langs gevinstlinjene for å gi utbetaling. 2 eller flere scattersymbolet i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir gevinstutbetaling i form av penger og gratisrunder.

Scattergevinster

2 scattersymbol gir en utbetaling lik den totale innsatsen.
3 scattersymbol gir en utbetaling lik total innsats multiplisert med 5 + 10 gratisrunder.
4 scattersymbol gir en utbetaling lik total innsats multiplisert med 20 + 10 gratisrunder.
5 scattersymbol gir en utbetaling lik total innsats multiplisert med 100 + 10 gratisrunder.

I gratisrundene blir alle gevinster man vinner multiplisert med 3 i forhold til utbetalingstabellen, og innsatsen er den samme som i runden som aktiverte gratisrundene.

Marvel Hero Jackpot

Marvel-automatene inneholder 3 forskjellige progressive jackpotter, men det finnes ingen spesielle symbolkombinasjoner som kan sørge for at man vinner disse. Jackpottene utbetales helt tilfeldig ved at det enkelt og greit dukker opp en beskjed om dette i spillebildet. En regel finnes riktignok, og det er at jo større innsats man spiller med jo større er muligheten for å vinne en jackpott!

Oppsummering

I Thor får man oppleve gammel norrøn historie samtidig som man kan vinne store pengegevinster hvis man har hellet med seg. Som vanlig er det bare moro forbundet med å spille på automatene fra Marvel-universet, noe både gratisrunder og jackpotter sørger for!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!