hit
        counter
Hjem / The Robets

The Robets

The Robets er en spilleautomat som skildrer en robotfamilie – The Robets! Familien har et fantastisk robothjem og de ønsker deg velkommen med helt knirkefrie armer og ben! La deg underholde av denne automaten og spill med ekte penger hos ComeOn Casino!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

The Robets er en 3D-animert spilleautomat som passer ypperlig til de som er robot-fans og som samtidig liker å spille på spilleautomater. De animerte hjulene er dekket av fabelaktige symboler fra familien Robets verden, og disse vil gi deg muligheten til å vinne store gevinster og bonuser! Vi tar gjennomgangen av The Robets her – sett deg tilbake og prøv automaten gratis nå!

Oppsett og innsats

The Robets har et tradisjonelt oppsett bestående av 5 hjul og 3 rader, med totalt 20 linjer man kan vinne langs. Når det kommer til selve innsatsen så kan man spille med opptil 5 mynter pr. linje og med en verdi på myntene som går fra 0.25 til 5.00 kreditter. Dette gir en maksimal innsats pr. spinn på småpene 500 kreditter.

Utvidet wild/joker

Wildsymbolet, eller jokeren, er symbolet av postkassen. Symbolet fungerer altså som en joker og kan derfor erstatte andre vanlige symboler i spillet. Når jokersymbolet kommer til syne på hjul 3 vil det utvide seg og dekke hele hjulet, og dermed fange opp alle vinnende kombinasjoner som går gjennom hjul 3. Symbolet vises kun på det midterste hjulet.

Click Me bonusspill

Bonusspillet Click Me er et vanlig innslag hos Sheriff Gaming og finnes på de aller fleste av spilleautomatene deres. Symbolet viser flere tannhjul og hvis tre eksemplarer av dette dukker opp på hjul 1, 3 og 5 aktiveres funksjonen. Du skal velge ett av symbolene og se hvilken gevinst du vinner – helt enkelt og greit.

Bonusspill

I The Robets får vi også muligheten til å vinne tilgang til et bonusspill ved å få tre eller flere bonussymboler, og her skjer det jaggu saker og ting. Inne i huset til Robets har de et rom hvor de oppbevarer en masse verdisaker. Her er det bare å gå bananas og klikke på de forskjellige gjenstandene og se hvilke verdier de skjuler. Det kan være både gevinster og gevinstmultiplikatorer som kan mangedoble gevinstene du velger ut. Du får fortsette å velge helt til du har plukket alle sammen eller har funnet gjenstanden som sier ‘Collect’. Jo flere bonussymboler du har funnet på hjulene jo større vil gevinstene i bonusspillet bli, og jo mindre er sjansen for å plukke ut ‘Collect’-symbolet.

Doblingsrunde

Når man vinner en gevinst har man muligheten til å satse den med det målet for øyet å få den doblet. Man klikker enkelt og greit bare på Double Up til høyre på spilleautomaten etter en gevinst, og da får man sjansen til å spille kron eller mynt med Herr Robet. Tipp utfallet av myntkastet for å se hva det blir – gjetter du rett har du doblet gevinsten din, men gjetter du feil er den tapt. Lykkes du kan du gjette flere ganger på rad, eller velge å samle inn.

Oppsummering

The Robets er en automat helt i Sheriff Gamings ånd, og vi har sett alle disse funksjonene tidligere – da bare i en annen innpakning. Dette gjør kanskje spillingen litt forutsigbar, men grafikken i seg selv og historien rundt spillet er selvsagt helt strålende!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!