hit
        counter
Hjem / The Mc Murphy’s

The Mc Murphy’s

Hvis du har et anstrengt forhold til familieferier får du i spilleautomaten The Mc Murphy’s oppleve ditt livs verste mareritt! Bli med familien Mc Murphy, bestående av 7 familiemedlemmer, på bilferie i Europa!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

The Mc Murphy’s er en spilleautomat fra Sheriff Gaming som gir oss familiær underholdning over 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Automaten kan by på funksjoner som wildsymbol, gratisrunder og scattersymboler.

Innsats

The Mc Murphy’s gir oss muligheten til å sette inntil 5 mynter på hver av gevinstlinjene, samt justere myntverdien fra 0.01 til 5.00. Dette gir en høyeste innsatsmulighet på hele 500 kreditter, så The Mc Murphy’s skulle nok appellere til high-rollers også!

Wildsymbol

Wildsymbolet, eller jokeren, i The Mc Murphy’s er symbolet av familiens minstemann, gutten. At det er en joker betyr at det kan inngå i kombinasjoner sammen med de andre ordinære symbolene i automaten, og dermed hjelpe til med å vinne gevinster. Wildsymbolet vises kun på hjulene 2, 3 og 4.

Mc Murphy’s Bonus-symbolet er gratisrunde-symbol, og hvis når man får 3, 4 eller 5 slike symboler i en tilfeldig posisjon på hjulene vinner man henholdsvis 3, 6 eller 9 gratisrunder. I gratisrundene er det også slik at man kan utløse en skred-funksjon, noe som betyr at symboler som er i vinnende kombinasjoner forsvinner og gjør plass til nye. For hvert nye skred får man også en økt gevinstmultiplikator.

Scattersymboler

I The Mc Murphy’s finner vi tre forskjellige scattersymboler, og dette er symboler som gir utbetaling uansett hvilken posisjon de havner i på hjulene – så lenge det dukker opp 3 eller flere. Disse symbolene trenger altså ikke å havne på gevinstlinjer i rekkefølge fra hjulet lengst til venstre og mot høyre. Gevinsten man vinner på disse er avhengig av hvor mye man satser.

Extra Bonus Drops

I gratisrundene har man muligheten til å få Extra Bonus Drops, og får man 3, 4 eller 5 slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner man henholdsvis 3, 6 eller 9 ekstra gratisspinn.

Oppsummering

The Mc Murphy’s er en innholdsrik og humoristisk spilleautomat fra Sheriff Gaming, og her finner vi mye å underholde oss med. Wilds og gode gratisrunde-funksjoner trekker veldig opp, men vi savner imidlertid en skikkelig bonusrunde. Automaten vil allikevel trekke mange spillere på grunn av sitt nydelige grafikk og lydbilde.

Andre anbefalinger fra Sheriff Gaming:
Bugs
Spartania

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!