hit
        counter
Hjem / The Dark Knight

The Dark Knight

The Dark Knight er en spilleautomat som omhandler The Caped Crusader – selveste Batman! Dette er en spilleautomat-lansering av dimensjoner fra Microgaming!

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG.

The Dark Knight er en video spilleautomat fra Microgaming som har 5 hjul og tar for seg funksjonen 243 Ways To Win. Av funksjoner finner vi stablede wilds, gratisrunder, Cinematic Spins, Batman or Joker Feature og fire progressive jackpotter!

243 Ways To Win

I The Dark Knight har Microgaming valgt å bruke funksjonen 243 Ways To Win og dermed er de tradisjonelle gevinstlinjene droppet. Denne funksjonen gjør at det utbetales gevinst så lenge symbolene havner på tilstøtende hjul og kombinasjonen starter på hjulet lengst til venstre og går mot høyre. Symbolene trenger altså ikke følge bestemte gevinstlinjer – bare havne på tilstøtende hjul.

Stablede wilds

Batman-symbolet fungerer som wild, og det innebærer at det er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med hvilke som helst andre symboler med unntak av scattersymbolet. Wildsymbolet kan opptre stablet, dvs. at det kan dekke hele eller deler av et hjul. Stablede wilds kan komme til syne på alle hjul, både i basisspillet og i gratisrundene.

Scattersymbol og gratisrunder

Scattersymbolet i The Dark Knight er The Joker-logoen. At det er et scattersymbol betyr at det kan være spredt tilfeldig utover hjulene og allikevel gi utbetaling – det trenger med andre ord ikke å følge 243 Ways To Win-funksjonen for å gi gevinst. 2 eller flere scattere hvor som helst på hjulene gir utbetaling av gevinst, mens 3 eller flere symboler i tillegg gir 15 gratisrunder! I disse gratisrundene blir gevinstene multiplisert med 2.

Batman or Joker Feature

Batman or Joker Feature er en bonusfunksjon som aktiveres tilfeldig både i basisspillet og i gratisrundene. Denne bonusen gir forskjellige gevinster fra gang til gang men vi ramser opp ekstra wilds, hele wildhjul, bonus multiplisering, tilfeldige gevinster, låste hjul og bonus gratisrunder!

Cinematic Spins

Cinematic Spins er ikke noen spesiell funksjon, men mer en grafisk bonus man får. Mens man spinner hjulene kan man se gjennom hjulene og oppleve klipp fra filmen The Dark Knight i bakgrunnen. Det ser utrolig pent ut og er en kul funksjon!

Progressive jackpotter

I The Dark Knight har man muligheten til å vinne 4 forskjellige jackpotter, hvorav Mega Progressive er den største og starter på 1.000.000 mynter! I jackpottspillet skal man velge enten Batman eller The Joker og bare vente og se på hvor bonushjulet stopper! Det progressive jackpottspillet aktiveres helt tilfeldig, og man er derfor ikke avhengig av å få noen bestemt symbolkombinasjon.

Oppsummering

The Dark Knight er en strøken video spilleautomat fra Microgaming som har tatt utgangspunkt i filmen med samme navn. Masse flotte funksjoner, store utbetalinger og strøken grafikk gir oss en fabelaktig spilleopplevelse! På denne siden finner du Microgamings øvrige automater, og kanskje kan en tur innom Battlestar Galactica være noe!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!