Ta en kaffepause hos Maria Bingo

mariabingo-generell

Maria Bingo ønsker idag alle nye og eksisterende kunder velkomne til å ta en kaffepause i deres nettbingo rom. Fram til Torsdag denne uken så gir nemlig Maria Bingo bort ekstra radgevinster i kaffe og kaker i tidsrommet 16.00-19.00 daglig. Trekningene går hver time og ekstragevinsten det fristes med er på Kr.500, selvfølgelig i tillegg til det vanlige.

Videre så skal det nevnes at Tirsdag er filmkvelden hos Maria Bingo og da samles alle vennene i filmklubben. Her diskuteres de siste filmene, den blir arrangert filmquiz og det loddes også ut gratis kinobilletter blant deltagerne. Filmkveldene starter klokken 18.00 og varer frem til 22.00. Hvis du skulle lure på hvor denne samlingen foregår så er det selvfølgelig i chatten hos bingorommet. Vil du vite mer så kan du besøke Maria Bingo.

Det kjøres mange kampanjer om dagen hos Maria Bingo og for ikke lenge siden fortalte vi også om muligheten til å få 20 gratisrunder på den nye spilleautomaten Diamond Dogs. Denne muligheten er fortsatt åpen, men pass på å benytte deg av disse rundene så fort som mulig da de utløper Onsdag 24.Mars, altså imorgen.