hit
        counter
Hjem / Surf Safari

Surf Safari

Hvis du er en fan av surfing vil spilleautomaten Surf Safari så definitivt være noe for deg! Spennende karakterer, fargerik grafikk og flotte funksjoner gjør denne automaten veldig spillbar!

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG.

I Surf Safari får vi en spilleautomat fra Microgaming som har 5 hjul og funksjonen All Pays, som betyr at gevinstlinjene er ute. Av andre funksjoner har Surf Safari wild, scatter og bonusspillet Surf Wax Bonus!

All Pays

All Pays er en funksjon som erstatter de tradisjonelle gevinstlinjene. Vinnende kombinasjoner trenger nå ikke å følge bestemte gevinstlinjer, men det må komme på tilstøtende hjul fra hjulet lengst til venstre og mot høyre – derfor navnet All Pays.

Innsatsmuligheter

I Surf Safari kan man spille med 1-10 mynter og med en myntverdi som går fra 0.01 til 1.00. Den maksimale innsatsen pr. spinn blir på 250 kreditter.

Wildsymbol

Wildsymbolet i Surf Safari er symbolet merket ‘Wild’ og dette fungerer som en joker. At det fungerer som en joker betyr at det kan være en del av vinnende kombinasjoner bestående av ordinære symboler. Det fungerer derfor som en erstatter og kan fullføre kombinasjoner slik at de bli vinnende. Wildsymbolet kan ikke danne vinnende kombinasjoner sammen med scattersymbolet.

Scatter

Surf Safari-logoen er scatter, og det betyr at det er fritatt for All Pays kravet om å havne på tilstøtende hjul for å gi utbetaling. Symbolet kan havne i en hvilken som helst posisjon og gi utbetaling, så lenge det vises 3 eller flere slike symboler.

Surf Wax Bonus

Hvis man får 3 eller flere scattere starter bonusspillet Surf Wax Bonus! Det som da skjer er at man får se 15 Surf Wax-symboler på skjermen, og man skal klikke på disse for å se hvilke gevinster de skjuler. Hvis man velger et symbol som har en gevinst, blir denne lagt til saldoen og man får velge en gang til. Velger man et symbol hvor det står Collect avsluttes bonusspillet og bonuspenger man har vunnet utbetales. Velger man Win All vinner man alle gevinstene i bonusspillet og går videre til neste runde. I den neste runden får man fortsette å velge Surf Wax-symboler frem til man finner Collect-symbolet.

Oppsummering av Surf Safari

Surf Safari er en sprudlende og frisk spilleautomat som har et sommerlig og lett preg. Her er det bare feel-good stemning hele veien! Automaten har funksjoner som wilds, scattere og et enkelt bonusspill, men vi savner muligheten til å vinne free spins. Dette er lettbeint og herlig underholdning! Prøv også den sommerlige jackpotautomaten Tiki Wonders!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!