hit
        counter
Hjem / Superman

Superman

Nå kan du kjempe side om side med en av de aller største superheltene gjennom tidene i spilleautomaten Superman! Bli med helten fra Krypton på hans endeløse kamp mot ondskap og urettferdighet – godt representert av sin nemesis og erkefiende Lex Luthor!

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER

I spilleautomaten Superman fra Cryptologic får vi en automat, om den legendariske DC Comics-helten, som har 5 hjul, 4 rader og hele 50 gevinstlinjer. Av funksjoner finner vi wildsymbol, scattersymbol, Bonus Bet, Superman Free Games og Save The World Feature!

Innsats og Bonus Bet

I Superman har vi sjansen til å satse høyt, og med en innsats som går fra 0.01 til 20 kreditter pr. linje, så blir den høyeste tillatte innsatsen pr. spinn på hele 1000 kreditter! Hvis man i tillegg aktiverer funksjonen Bonus Bet så blir maksinnsatsen på hele 1200 kreditter!

Bonus Bet innebærer at man spiller med 50 aktive linjer pluss 10 ekstra mynter. Spiller man med en innsats på 1 kreditt blir altså totaltinnsatsen 50 linjer x 1 kreditt + 10 kreditter x 1 kreditt, altså 60 kreditter totalt. Med en innsats på 20 kreditter blir regnestykket 50 linjer x 20 kreditter + 10 kreditter x 20 kreditter, altså 1200 kreditter i total innsats!

Man må ha Bonus Bet aktivert for å kunne komme til bonusspillet Save The World Feature!

Wild

Wildsymbolet er symbolet av Superman, og dette er et symbol som fungerer som en joker. Det betyr at det kan inngå i symbolkombinasjoner sammen med alle andre symboler, med unntak av scattersymbolet. Hvis wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjon blir utbetalingen dobbel i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen.

Scatter

Scattersymbolet i Superman er Superman-logoen, og er derfor et symbol som gir utbetaling uansett hvor det havner på hjulene, så lenge man får 2 eller flere. Hvis man får 2, 3, 4 eller 5 scattersymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene får man en gevinst tilsvarende den totale innsatsen multiplisert med henholdsvis 2, 5, 15 eller 100. Hvis man spiller med Bonus Bet aktivert blir scattergevinster multiplisert med 50 og deretter med linjeinnsatsen!

Superman Free Games

Superman Free Games er et gratisrunde bonusspill som starter om man får et wildsymbol samtidig på både hjul 2, 3 og 4. Hvis dette inntreffer vinner man 10 gratisrunder, med en gevinstmultiplikator på opptil 5x! For hvert spinn vil alle symbolene på et tilfeldig hjul bli gjort om til wildsymboler – et såkalt expanding wild/utvidet wild. Gratisrundene spilles med den samme innsatsen som i runden hvor Superman Free Games ble vunnet.

Save The World Feature

Save The World Feature aktiveres når man får 3 eller flere Scatter Bonus-symboler i en tilfeldig posisjon, samtidig som Bonus Bet er aktivert. Superman må i dette bonusspillet kjempe seg gjennom en meteor-storm og ødelegge raketter for å vinne gevinster. Når Superman endelig kommer frem til jorda må man velge en 1 av de 3 dørene for ham, men bak en av dørene finnes det et rom fullt av kryptonitt, noe som avslutter bonusspillet. Bak en av de andre dørene finnes det er rom fullt av gisler, og Superman redder disse og sørger for at man vinner en gevinst. Bak den siste av de 3 dørene finner Superman erkerivalen Lex Luthor! Han vil da fange ham og man mottar da opptil 100 ganger innsatsen i gevinst!

Oppsummering av Superman

Spilleautomaten Superman kan vi nesten regne for en klassiker allerede – både på grunn av superhelten selv, men også på grunn av automatens funksjoner! Er får vi full pakke med muligheten til gigantiske innsatser, wilds og scattere, gratisrunder og et herlig bonusspill! Trenger vi egentlig å si mer? Du kan også spille superheltautomatene Blade og Conan her på våre sider!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!