hit
        counter
Hjem / Super Hoot Loot

Super Hoot Loot

Igjen kommer nok en søt og koselig spilleautomat fra Wagerworks gruppen, og denne gangen et spill med navnet Super Hoot Loot. Dette kan nesten se ut som et barnespill med alle animasjonsfigurene, men det er det selvfølgelig ikke. Her har du en spilleautomat som kan spilles på for ekte penger hos nettcasinoet til Virgin games, mens nedenfor kan den testes uten innsats. Vil du spille for ekte penger så pass på å klikke på banneret slik at du får med deg en eksklusiv startbonus.

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG.

Super Hoot Loot er et spill med 5 gevinsthjul og 40 utbetalingslinjer som du her kan prøve en testversjon av uten at det kreves noen registrering eller nedlasting. Som med spilleautomater flest er det ganske enkelt å komme i gang med å spille, det er ganske enkelt bare å trykke på play knappen og så begynner hjulene å snurre. Hva man vinner på kan det forøvrig ta litt tid å forstå fullstendig og derfor skal jeg prøve å komme med en liten introduksjon her, slik at du slipper å spille så lenge før du forstår hvordan alt virker.

Det første som utpreger seg som litt anderledes hos Super Hoot Loot er det spesielle feltet som er under selve gevinsthjulene. Her ser du raskt at det samler seg figurer etter hvert som de kommer på brettet. Dette er en ekstra bonusfunksjon som gjør det mulig å mangedoble gevinstene du vinner i hovedspillet. Du har kanskje allerede lagt merke til at noen av maskinens figurer har en liten ugle nederst i høyre hjørne? Det er her nøkkelen til ekstra gevinster ligger.

For å vinne det som kalles for en loot bonus trenger du en gevinst hvor alle symbolene har slike ugle emblemer knyttet til seg. Når du får en slik gevinst ser du at det begynner å skje ting i loot feltet. Gevinsten telles opp er er mye høyere enn det som brettet forøvrig forespeilet. Premiene i loot linjen multipliseres med din totale innsats og dersom den er høy vil det også reflekteres i den ekstra premien som blir proporsjonelt større.

Spillet har også en gratisspill funksjon som du når ved å få tre bankhvelv-figurer plassert på hjulene. Her får du 7 gratisspill som også har en boosted loot line, d.v.s at loot gevinster rett og slett kan gå helt i taket under disse rundene. Lek deg med spillet en stund så skjønner du sikkert ganske hurtig hvordan ting henger sammen.

Dersom spillet faller i smak kan det hende at også noen andre spill fra Wagerworks, som er utvikleren, også kan være av interesse. Her på siden har vi blant annet Monopoly Here & Now og Transformers som kommer fra samme spillutvikler.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!