hit
        counter
Hjem / Sub-Mariner

Sub-Mariner

Nå kan du oppleve en av de aller første superheltene i spilleautomaten Sub-Mariner! Bli med den fantastiske Namor, sønn av en kaptein og en prinsesse fra det mytiske riket Atlantis, i hans kamp mot det onde!

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER.

I spilleautomaten Sub-Mariner fra Cryptologic får vi en automat som består av 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer. Funksjonene automaten besitter er wild, scatter, Sub-Mariner Swim Feature, Sub-Mariner Protector Feature og Marvel Hero Jackpot! Masse underholdning med andre ord!

Innsats

Sub-Mariner gir oss muligheten til å satse fra 0.01 til 5.00 kreditter pr. gevinstlinjer, noe som gir en høyeste tillatte innsats på 125 kreditter.

Wild

Wildsymbolet i Sub-Mariner er symbolet som viser Sub-Mariner i egen person, og dette er et symbol som fungerer som en joker og dermed kan inngå i kombinasjoner sammen med andre symboler (med unntak av scatteren). Hvis wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjon vil denne kombinasjonen utbetale det dobbelte av den ordinære utbetalingen.

Scatter

Scattersymbolet i Sub-Mariner er symbolet av Sub-Mariner logoen, og dette er et symbol som opererer uavhengig av gevinstlinjene. I Sub-Mariner er det allikevel slik at scatter-kombinasjoner må starte på hjulet helt til venstre og gå mot høyre, men trenger altså ikke å følge en gevinstlinje. Får man 2, 3, 4 eller 5 scattersymboler vinner man en gevinst tilsvarende den totale innsatsen multiplisert med henholdsvis 1, 5, 15 eller 100.

Sub-Mariner Swim Feature

Får man wildsymbolet samtidig både på hjul 1 og 5 starter Sub-Mariner Swim Feature! Det som da skjer er at Sub-Mariner svømmer over hjulene og gjør tilfeldige symboler om til wildsymboler, slik at man kan vinne ytterligere gevinster på det samme spinnet!

Sub-Mariner Protector Feature

Får man 3 eller flere scattersymboler fra hjulet lengst til venstre og mot høyre starter Sub-Mariner Protector Feature! I dette bonusspillet skal du velge 3 av de 6 krigsskipene og ubåtene, og hver av disse vil gi en gevinst i form av enten penger eller gratisrunder. Vinner man gratisrunder vil gevinstene i disse dobles i forhold til det som står oppgitt i gevinsttabellen. Pengegevinster man vinner multipliseres med innsatsen.

Marvel Hero Jackpot

Som i de andre Marvel-automatene fra Cryptologic har også Sub-Mariner den kjente jackpotten Marvel Hero Jackpot. Denne utdeles tilfeldig mens man spiller og det er ingen symbolkombinasjoner som utløser en utbetaling av denne. Vinner man jackpotten kommer det rett og slett opp en beskjed om dette over hjulene. Det er også slik at de som spiller med høyere innsats har større mulighet til å vinne jackpotten enn de som spiller med en lavere innsats.

Oppsummering av Sub-Mariner

Sub-Mariner er en veldig bra spilleautomat fra Cryptologic som har mange funksjoner å tilby spillerne – og det er jo nettopp det det handler om! Her finner vi standard symboler som wild og scatter, men vi er ikke overvettes begeistret over at scatteren må opptre fra venstre og mot høyre. Disse to symbolene utløser hver sin bonusfunksjon og spesielt Protector Feature, hvor man kan vinne free spins, er god. Wild-bonusfunksjonen fungerer også bra og kan gi store utbetalinger.

Ta også en titt på Captain America og Thor!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!