Starburst lansert hos Betsafe!

Betsafe har trådt stille i dørene, men her på NorskeSpilleautomater.com har vi fått med oss at den nye fantastiske spilleautomaten Starburst har sneket seg inn på toppen av listen over video spilleautomater som finnes hos Betsafe!

Hva betyr så dette? Jo, det betyr at du nå har muligheten til å spille Starburst med ekte penger hos Betsafe noen dager før automaten er blitt offisielt lansert!

Her på NorskeSpilleautomater.com fikk vi tak i Starburst allerede på fredag, og våre lesere har derfor hatt muligheten til å spille denne fabelaktige spilleautomaten gratis hele helgen.

Starburst
Starburst er en video spilleautomat fra Net Entertainment som har dratt med seg det beste når det gjelder farge, lyd og spilleopplevelse fra de gamle arkadespillene. Spillet er ravende enkelt, men allikevel ufattelig morsomt! Automaten har 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer, men man har muligheten til å vinne fra begge sider av automaten. Dette betyr at vinnende kombinasjoner går begge veier og kan dermed starte både på hjulet helt til venstre og på hjulet helt til høyre.

Starburst Wild
Som sagt så er Starburst i grunnen strippet for spesialfunksjoner, og den eneste vi finner er den herlige Starburst Wild-funksjonen. Dette wildsymbolet er en flerfarget stjerne, og kan kun lande på hjul 2, 3 og 4. Når dette inntreffer utvider symbolet seg til å dekke hele hjulet, og man får et gratisspinn hvor alle de andre hjulene spinner mens wildhjulet holder posisjonen. Får man et nytt wildsymbol vinner man enda en gratisrunde. Dette kan skje inntil 3 ganger. Dette er en fabelaktig funksjon ettersom man har muligheten til å vinne 50.000 mynter her!

Maksinnsatsen på ett enkelt spinn er på €100, men man kan uten problemer justere den ned til det nivået man ønsker.

Prøv Starburst gratis!
Som sagt har vi hatt Starburst inne i vårt rikholdige utvalg av spilleautomater allerede siden fredag, og du kan spille Starburst helt gratis hos oss (uten krav om registreringer), samt lese en skikkelig omtale av automaten. Bare klikk på linken for å la moroa starte!

Betsafe Casinobonus
Hvis du ikke allerede er kunde hos Betsafe kan vi her på NorskeSpilleautomater.com tilby deg en eksklusiv startbonus i samarbeid med selskapet! Registrer deg som kunde hos Betsafe via våre linker for å få en bonus på ditt første innskudd av penger på 300% opptil €150! Dette vil si at om du setter inn €50 den første gangen du setter inn penger vil du få €150 i bonus, og totalt ha €200 å spille for. Bonuspengene må omsettes 25 ganger før de kan tas ut.

Spill Starburst med ekte penger hos Betsafe i dag!