Større turneringspremier hos Mr. Green

Glade nyheter hagler inn fra Mr Green nå i førjulstiden, og nå presenterer selskapet nye og bedre turneringsbetingelser for sine kunder.

Mr Green har redusert deltakelsesgrensen i de daglige turneringene fra 100 runder til bare 20 runder. Som om ikke det var nok så har de samtidig valgt å øke pengepremiene i turneringene:

1. premie økes fra 300 kroner til 600 kroner

2. premie økes fra 200 kroner til 300 kroner

3. premie økes fra 100 kroner til 150 kroner.

Med dette i bakhodet skulle nå alt ligge til rette for å prøve seg på en turnering hos Mr Green, for å delta i disse er veldig enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å spille det spillet som inngår i turneringen, mens Mr Green tar på seg jobben med å holde orden på hvem som deltar. Det eneste kravet er at du må spille for ekte penger, naturligvis. Man kan også lese i instruksjonene til hver turnering hvor mange spilleomganger som er påkrevd for deltakelse, men står det ikke noe annet så må du spille minimum 20 spilleomganger/hender/spinn for å være deltaker i turneringen. Hvis du skulle ønske å delta i en turnering hvor fire forskjellige spill inngår, så kan du spre spillet ditt valgfritt over disse. Du kan velge å spille bare ett spill, men det går også an å spille alle fire.

Vinner gjør du hvis du har den høyeste poengsummen når turneringen er avsluttet. Poengstillingen kan du hele tiden ha under kontroll ved å følge med på leaderboarden/resultattavlen. Stopper to eller flere deltakere på lik poengsum vil pengepremien utbetales til den som har flest spilleomganger bak seg i turneringen. Gevinsten får du inn på din spillekonto rett etter turneringsslutt, men merk deg at gevinstsummen kan ha et omsetningskrav.

Prøv deg på en turnering hos Mr Green!