Spring Feelings-turnering hos Mr Green

På sine hjemmesider uttrykker Mr Green skuffelse over at vinteren ennå ikke har sluppet taket over det ganske land, og selskapet har derfor bestemt seg for å lure frem vårfølelsen med en aldri så liten Spring Feelings-turnering!

Mr Greens Spring Feelings-turnering går av stabelen i dag og har en premiepott som består av totalt 28.000 kroner!

Turneringsregler
Turneringen startet kl. 16.00 i dag og avsluttes torsdag den 12. april kl. 20.59. Å delta i turneringen er enkelt og krever heller ikke de store investeringene. Man må spille minimum 20 runder på en eller flere av spilleautomatene som er gyldig i denne turneringen, og innsatsen må våre på minst 2 kroner pr. spinn. Man kan altså spre innsatsen utover flere automater om man ønsker det, eller man kan velge å spille på kun én av dem – du bestemmer selv. Vinnerne av Spring Feelings-turneringen hos Mr Green er de spillerne som har de beste 20 sammenhengende rundene. Du kan selvsagt spille så mange runder du bare vil, men Mr Green vil hele tiden ha kontrollen på hva som er dine 20 beste sammenhengende spillerunder.

Spilleautomatene som er med i turneringen er:
Flowers
Fruit Shop
Super lucky frog
Tiki Wonders

Gevinstene i Spring Feelings er som følger:
1.plass: 15.000 kroner
2.plass: 8.000 kroner
3.plass: 5.000 kroner

Mr Green Casinobonus
Hvis du ikke allerede er kunde hos Mr Green venter det deg en flott bonus om du registrerer deg via våre linker til selskapet. Da før du en gratisbonus på 25 kroner i det øyeblikket du har registrert en spillerkonto, og du behøver ikke engang å oppgi noe personlig kredittkortinformasjon for å motta denne. I tillegg til denne bonusen får man en bonus på det første innskuddet av penger på 100% opptil 3000 kroner! Dette vil si at om du setter inn 3000 kroner den første gangen du setter inn penger vil du få en bonus på 3000 kroner, og dermed ha totalt 6000 kroner å spille for. Før man kan ta ut bonuspengene må de omsettes 25 ganger, noe som også gjelder for registreringsbonusen. Som om ikke det var nok venter det også 20 gratisrunder på en spilleautomat!

Lykke til i Mr Green Spring Feelings-turnering!