Spilleautomaten South Park nærmer seg!

South Park spilleautomat

En av årets mest imøtesette spilleautomater er Net Entertainments South Park! Automaten er basert på tv-serien med samme navn og her ligger det mildt sagt an til mye galskap!

Alle som har et forhold til animasjonsserien South Park vil nok glede seg ekstra mye til denne spilleautomaten, og etter hva vi har sett så langt så ser dette veldig lovende ut.

Galskap satt i system!

South Park Kenny Bonusspill

TV-serien South Park har både forarget og moret folk, og det er heller ingen tvil om at den har vært omdiskutert. Det som imidlertid er hevet over enhver tvil er at serien har blandet infantil komikk med knallhard sarkasme og satire, og det er derfor ikke bare tull og tøys ute og går der.

Når det da kom fram at Net Entertainment skulle lage en spillautomat av South Park begynte vi umiddelbart å se frem til det, og grunnen til det er helt enkel: vi vet akkurat hva Net Entertainment er i stand til å gjøre med slike spilleautomat-utgivelser. Dette er ikke første gang de gir ut en merkevare-spilleautomat, og spill som Scarface, Frankenstein og Jack and the Beanstalk er alle gode eksempler på dette.

Hvis noen skal kunne klare å sette all denne galskapen og humoren i system og samtidig klare å skru sammen en god spilleautomat, så må det være nettopp denne gjengen.

Det er forventet at Betsafe som vanlig skal få æren av å kjøre en testversjon av denne automaten, så du kan registrere deg en konto her for å være godt forberedt. Her sikrer du deg en bonus på 300% og 50 free spins!

Fire bonusspill

I South Park spilleautomat finner vi fire forskjellige bonusspill som er basert på hver av de fire hovedfigurene i serien, nemlig Cartman, Kyle, Stan og Kenny. Her foregår det mye rart og i Cartmans bonusspill handler det om å spyle skum på hippier, mens det i Kennys spill dreier seg om å samle mynter og samtidig unngå at han blir drept! I Stans bonusrunde er det hans forhold til Wendy og påfølgende velkjente oppkast som står i sentrum. Her er det bare å holde spyingen gående for å vinne respinn og Sticky Wilds. Det siste bonusspillet som tilhører Kyle er basert på hans favorittaktivitet, Kick The Baby! Her får man 10 free spins og mulighet til å sparke babyen for å få ekstra spinn, ekstra gevinster eller gevinstmultiplikatorer.

Andre småfunksjoner

South Park Wild
I tilegg til de nevnte bonusrundene finnes det også andre funksjoner som kan gi gode utbetalinger, og en av dem er Beefcake-funksjonen med Cartman i sentrum. Her vil en stor blokk med wilds spinne over de tre midterste hjulene og faktisk kan man oppleve at alle symbolene på disse hjulene blir wilds! En annen funksjon er den hvor Terrence og Phillip gjør sin entré. Du hopper rett og slett opp mot hjulene for fyrer løs den ene fjerten etter den andre, noe som gir wildsymboler på hjulene! I tillegg til disse to er selvsagt Mr. Hankey (bæsjen) representert med sin egen funksjon og også her er det wilds som står i sentrum.

Vi ser i alle fall frem til lanseringen av denne automaten, for det er som du ser ingen tvil om at den er fullspekket av fantastiske funksjoner som kan gi store utbetalinger!

Sjekk video av South Parks bonusspill her!