hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Spill Wild Turkey – vinn 60 free spins!

Spill Wild Turkey – vinn 60 free spins!

WildTurkey-60freespins

Nye Wild Turkey fra NetEnt har blitt sluppet hos Betsafe for testing før den offisielle lanseringen – dra dit og spill og kjemp om utrolige mengder free spins!

Nye spilleautomater betyr nye muligheter – spesielt når det er nyheter fra Net Entertainment hos Betsafe som gjelder! Wild Turkey setter virkelig wildsymbolet i sentrum, og dét er det vi som spillere som nyter godt av!

Opptil 60 free spins kan vinnes!

Vi går selvfølgelig ikke rundt grøten her på NorskSpilleautomater.com og hopper rett til selve indrefileten på Wild Turkey – nemlig free spins spillet. Som nevnt så er det wilds/jokere som er hovedattraksjonen i Wild Turkey, og som ganske mange vet så er wilds bar et at annet ord for joker, og det innebærer at det er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre symboler.

Det beste med wildsymbolet i Wild Turkey er at det i tillegg til å fungere som en joker også kan vinne oss tilgang til gratisrundene i automaten – og det er her den nevnte indrefileten ligger. 3, 4 og 5 wildsymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene gir henholdsvis nydelige 15, 30 eller 60 free spins! Dette er et helt eksepsjonelt høyt antall free spins og dette er nok muligens grunnen til av vi mangler andre bonusspill i denne automaten.

Sjansen til å vinne 60 free spins veier imidlertid opp for det aller meste, for det er mulighetene til å vinne gratisrunder som kanskje er det viktigste elementet med enhver spilleautomat. Utover dette kan vi røpe at maksimal utbetaling på Wild Turkey er på hele 800.000 mynter, og med en maksimal myntverdi på 0.50 så skulle dette tilsvare 400.000 kreditter.

Les hele vår omtale av Wild Turkey her og se hvordan automaten fungerer!

Vi tilbyr 50 free spins hos Betsafe!

Har du ikke konto hos Betsafe, har du i hvert fall kommet til riktig sted! Gjennom å registrere deg her får du 50 free spins på Jackpot 6000 og en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil 1500 kroner! Det betyr at et innskudd på 500 kroner vil gi deg hele 1500 kroner i bonus, slik at du kan spille for totalt 2000 kroner! Kanskje er dette penger du kan bruke til å prøve å gjøre det stort med på Wild Turkey!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!