hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Spill ‘Robin Hood – Shifting Riches’ hos Betsson!

Spill ‘Robin Hood – Shifting Riches’ hos Betsson!

Er du klar for det siste spillet på stammen til Net Entertainmain? Vi snakker altså her om en av tidens mest legendariske heltehistorier som har blitt gjort om til spilleautomat-underholdning hos Betsson – vi snakker om Robin Hood! Net Entertainment har på storslagent vis, som vanlig nærmest, laget spillet Robin Hood – Shifting Riches!

Bare introen alene er verdt en nøye kikk, for her snakker vi om en animasjon som er så forseggjort at den ikke står tilbake for noe annet – også er den utrolig tøff!

Robin Hood – Shifting Riches er en spilleautomat som består av 5 hjul, 3 rader og har 20 innsats- og gevinstlinjer. Automaten har også en ny og spennende funksjon som kalles Shifting Reels, noe vi kommer nærmere inn på lenger ned i teksten. Utover dette har Robin Hood – Shifting Riches vanlige funksjoner som wilderstattere og freespins. Freespin-funksjonen er riktignok ikke helt som på andre spill og er bygd opp på en spesiell måte.

Innsats
I Robin Hood – Shifting Riches kan man spille på et innsatsnivå fra 1-10 og med en myntverdi som går fra fra 0.01 til 0.50. Dette betyr at den maksimale innsatsen man kan spille med er €100, men pga. de mange justeringsmulighetene på innsatsnivået så kan man spille med akkurat så penger som man måtte ønske.

Shifting Reels
Shifting Reels er en utrolig morsom og spesiell funksjon som Net Entertainment har implementert på sin nye spilleautomat. Når man vinner en gevinst i Robin Hood – Shifting Riches får man selvsagt en gevinst. Når gevinsten er utbetalt bytter hjulene en posisjon – mot høyre – og gjør plass til et nytt hjul helt til venstre. Nå spinner kun det venstre hjulet mens de 4 andre hjulene er låst, slik at man kan få nye kombinasjoner som er bygget på den første. Får man enda en gevinst skjer det samme på nytt. Som om ikke det var nok fører Shifting Reels til en multiplikasjon (x2, x3 og x5) for hver gang funksjonen slår til. Shifting Reels er også aktiv under freespins.

Freespins
Å vinne freespins i Robin Hood – Shifting Riches er en morsom affære. Under hjulene kan man se fire kister, og når man har fått fire pengesekker i en enkelt kiste vinner man 10 freespins. I starten av freespins kan man ha mer en én full kiste, og hver ekstra kiste gir 10 ekstra freespins. De innsamlede pengesekkene som ikke har blitt brukt blir faktisk lagret i opptil ett år, noe som jo må sies å være suverent.

Gå til Betsson og prøv Robin Hood – Shifting Riches i dag!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!