hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Spill nye Muse hos Betsafe!

Spill nye Muse hos Betsafe!

Betsafe har sniklansert NetEnts nye spilleautomat Muse – Wild Inspirations og det betyr at du kan spille med ekte penger på nykomlingen allerede nå!

6 forskjellige wilds!

Den fremste forcen med Muse – Wild Inspirations er spillets mange forskjellige wilds. Totalt får vi seks stykker fordelt på 3 i basisspillet og 3 i free spin modus. Med så mange jokere tilgjengelig på hjulene blir derfor mulighetene til å vinne gevinster store, og for så si det rett it – det tikker inn premier med jevne mellomrom når man spiller her. Wilds er som mange kanskje vet et symbol som er en joker, og når man får totalt 6 slike sier det seg selv at gevinstmulighetene blir mange.

I basisspillet får vi velkjente wilds som utvidet wild, sticky wild og x2 wild. Det noe uvanlige i denne automaten er at det er et spesielt symbol som utløser disse symbolene tilfeldig. Dette symbolet er Wild Inspiration symbolet som viser de tre pikene til Zevs og når det kommer til syne på hjulene omdanner det seg til et av de nevnte wildsymbolene.

Utvidet wild vil dekke hele hjulet, mens x2 symbolet vil doble gevinster det har vært med på å vunnet. Når det gjelder sticky wild vil dette gi oss et ekstra spinn hvor det beholder sin plass fra det opprinnelige spinnet.

I Muse kan du vinne opptil 30 free spins hvis du har scatterne på din side, og også her venter det tre forskjellige wilds. Her har NetEnt bare mikset funksjonene til wildsymbolene i basisspillet og kommet opp med følgende resultat: Expandig x2 Wild, Sticky x2 Wild og Sticky Expanding Wild! En herlig miks av wilds som potensielt kan gi meget store utbetalinger.

Les mer om Muse og se vår videotest av automaten her.

Nye kunder får 50 free spins og 300% bonus på innskudd!

Har du lyst til å prøve den nye spilleautomaten Muse, men er ikke kunde hos Betsafe? Bare rolig, for vi kan gi deg et fantastisk tilbud her! Lag deg en konto hos Betsafe her og få 50 fantastiske free spins på Jackpot 6000 og en bonus på det første innskuddet du gjør på 300% opptil 1500 kroner. Setter du inn 500 kroner den første gangen vil dette gi deg totalt 2000 kroner å spille for!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!