Spill nye ‘A Night In Paris’ hos Mr Green!

Mr Green har nå presentert den nye video spilleautomaten A Night In Paris på sine nettsider. A Night In Paris er lagd av selveste BetSoft Gaming, og spillet føyer seg inn i rekke av storslåtte produksjoner fra selskapet.

I denne automaten følger vi den digre politimannen Jerome LaBaste og hans evige jakt på kunsttyven i spillet. Med seg som kompanjong har Hr. LaBaste en illsint bikkje! Handlingen er som tittelen sier lokalisert til Paris og man kan ikke si annet enn at BetSoft har truffet utrolig bra med både grafikk og musikk i A Night In Paris! Mens vi spiller blir vi hele tiden iakttatt av LaBaste og bikkja hans, mens de jubler iherdig når gevinstene hagler inn.

A Night In Paris er en video spilleautomat som består av 5 hjul, 3 rader og 30 innsats- og gevinstlinjer.

Spillet er også spekket med både freespins og herlige bonusspill, og under freespin-rundene kommer tyven snikende frem og blir overrasket av LaBaste og bikkja. Deretter starter en frenetisk jakt i forkant av spillebildet mens freespin-runden pågår. Herlig!

Når du får tre eller flere bonussymboler blir du tatt med til bonusspillet Caught In The Museum. Tyven har klart å ta seg inn i museet, men det er egentlig bare et spørsmål om tid før Jerome LaBaste slår kloa i ham – igjen! I bonusspillet blir det nemlig din jobb å få tak i kunsttyven, samtidig som du sanker inn gode bonuspenger.

Symbolene som brukes er typisk for det som vi forbinder med Paris; Eiffeltårnet, et forelsket par på restaurant, hvite duer og museumsgjenstander.

Spill det fantastiske A Night In Paris hos Mr Green i dag!