Spill Mega Fortune hos NorskeAutomater!

Mega Fortune er en veldig godt kjent spilleautomat som har vært tilgjengelig på nett i flere år allerede, og nå er den også tilgjengelig hos NorskeAutomater. Dette er den berømte spilleautomaten hvor en nordmann vant 92 millioner kroner for 2 år siden. Den vanvittige gevinsten sendte han til topps i Guiness rekordbok for den største gevinsten på en spilleautomat på nett noensinne!

Den 20 år gamle nordmannen er heller ikke alene om å bli multimillionær. Mega Fortune har produsert en lang rekke multimillionærer opp gjennom årene, og en stor andel av dem har vært nordmenn.

Hvis du ikke har en spillekonto hos NorskeAutomater allerede er det på høy tid at du gjør noe med den saken. Du vil da få den enorme velkomstbonusen på 200% opp til 2000 kr på ditt første innskudd, i tillegg til 25 freespins på Starburst! Bonusene blir kreditert automatisk og omsetningskravet er på bare 35 ganger bonusbeløpet.

Om du allerede har en spillekonto og har benyttet deg av velkomstbonusen vil du få en fin­fin 50% bonus opp til 1000 kr. Også denne bonusen blir kreditert automatisk og har 35 ganger omsetningskrav.

Her er det massevis å hente for alle og enhver så benytt deg av bonusen i dag – kanskje blir du også den neste multimillonæren på Mega Fortune!