hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Spill Jack Vegas online!

Spill Jack Vegas online!

Det er endelig helg igjen, og vi ønsker derfor å komme med en liten gladnyhet til våre lesere!

Har du noengang spilt på spilleautomater i Sverige? Der har de sitt eget versjon av de nye norske Multix-automatene, nemlig Jack Vegas!

Grodjakten – Sveriges svar på Jackpot 6000 i popularitet!

På de norske Multix-automatene finnes det flere forskjellige spill, og det samme gjør det på de svenske Jack Vegas-automatene, og den desidert mest populære spilleautomaten der er den som kalles for Grodjakten. Gladnyheten vår er at du nå ikke trenger å reise til Sverige for å få spille denne – du kan spille med ekte penger hos 7red.com!

Bli kunde hos 7red.com – få 50 kroner gratis og 100% bonus opptil €250!

7reds versjon av Grodjakten heter Frog Hunter og er som sagt en av de aller mest populære spilleautomatene hos broderfolket og det er kanskje ikke så rart. Automaten har 5 gevinstlinjer, men man kan vinne fra begge sider av automaten. Den maksimale innsatsen er 5 kreditter, og når man vinner gevinster har man muligheten til å forsøke å få den triplet eller doblet ved å klikke på ‘Triple/’Double’. Man skal da velge mellom tre eller fire forskjellige symboler, og velger man symbolet som skjuler en gevinst har man lykkes i forsøket. Slik kan man fortsette flere ganger etter hverandre, og da kan gevinstene blir nokså store!

I tillegg har Frog Hunter et par bonusfunksjoner det er verdt å nevne. Den ene er Dragonfly bonus og den starter når symbolet av øyenstikkeren havner på hjulet til høyre for hann-frosken, eller på hjulet til venstre for hunn-frosken. Det som da skjer er at du vinner en gevinst tilsvarende innsatsen din multiplisert med henholdsvis 3 og 2.

Den andre bonusen er Water Lily bonus og denne starter når man får 3 eller flere vannliljesymboler på inntilliggende hjul. Her skal man hjelpe frosken over dammen ved å hoppe på bladene, men se opp for den sultne krokodillen! Her kan man vinne gevinster fra 2 til 20 ganger innsatsen!

50 kroner gratis hos 7red.com!

Hos 7red.com får du 50 kroner gratis når du har registrert din konto, i tillegg til en bonus på det første innskuddet ditt på 100% opptil €250! Setter du inn €250 får du €250 i bonus og kan da spille for totalt €500. Du kan selvsagt sette inn et mindre beløp enn dette hvis du ønsker det.

Lykke til med Frog Hunter!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!