hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Spill Jack Hammer på Betsafe og få opptil 75 freespins!

Spill Jack Hammer på Betsafe og få opptil 75 freespins!

Hvis du er en fan av film noir sjangeren, er spilleautomaten Jack Hammer et spill du garantert vil like – å spille det er nesten som å være med i en gammeldags tegneserie! Sticky Win-funksjonen i spillet er helt unik, og den går det simpelthen ikke an å bli lei. Den bør bare oppleves! Og som om ikke Jack Hammer var hett nok så kommer altså Betsafe med en helt spesiell kampanje til sine kunder.

De gir nemlig sine kunder som spiller på Jack Hammer opptil 75 gratis runder på spilleautomaten. Tilbudet er slik at for hver €4 du spiller på Jack Hammer gir Betsafe deg 5 gratisrunder på det samme spillet kl. 14.00 CET på lørdag! Rett og slett et fantastisk tilbud fra et fantastisk selskap!

Det er faktisk så enkelt som dette:

Spill for €20 og få 25 gratisrunder!

Spill for €40 og få 50 gratisrunder!

Spill for €60 og få 75 gratisrunder!

Regler og vilkår:

Dette tilbudet startet i går, men gjelder helt fram til fredag 8. april 2011 kl. 23.59 CET, og kampanjen er bare gyldig for kunder som er bosatt i Norge. Det er selvsagt kun spill på Jack Hammer-automaten som teller i denne kampanjen, og det maksimale antallet gratisrunder du kan vinne er 75. Bonusen må omsettes 35 ganger i løpet av 3 dager før du eventuelt kan ta den ut, og spill på rulett, blackjack, craps, videopokerspill og baccarat er ikke gyldig når det gjelder å oppfylle omsetningskravet. Bonusen kan kun mottas én gang pr. kunde/konto, IP etc. og det er kundens ansvar å overholde disse reglene for å unngå en rekke konsekvenser.

Spill for €60 på Jack Hammer hos Betsafe og vinn 75 freespins!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!