hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Spill Hot Ink hos Expekt

Spill Hot Ink hos Expekt

Expekt presenterte for en tid siden en ny slotmaskin som bærer navnet Hot Ink, og dette spillet er faktisk rimelig hot! Spillet bærer en klar rocke-tattisprofil, noe som funker som bare juling.

Hot Ink er en slotmaskin som består av 5 hjul og 4 rader, og den har 1024 permanente måter å vinne på. Dette maksimerer dine sjanser til å vinne i og med at flere vinnerkombinasjoner er mulig for hvert spinn på hjulene.

Hot Ink har følgende funksjoner:

  • Hot Ink Logo symbolet er et wild symbol.
  • Ying Yang Koi Fisk-symbolet og Tattoo-kupong symbolet er scatter symboler.
  • Får du tre eller flere Ying Yang Koi Fisker på hjulene aktiverer du et bonusspill med free spins.
  • Får du tre eller flere Tattoo-kuponger på hjulene aktiverer du Tattoo bonusspill.
  • Respin funksjonen gir deg muligheten til å spinne bare ett hjul mens du holder posisjonen til de andre hjulene – mot en sum penger selvsagt.

Respin-funksjonen

Respin-funksjonen er en valgfri funksjon som tillater deg å spinne et hvilket som helst hjul på slotmaskinen samtidig som du holder posisjonen til de resterende fire hjulene. Dette øker sjansene dine for gevinst. Et respin blir belastet et ekstra beløp, og dette beløpet kalkuleres individuelt og vises under hvert hjul. Du kan bruke dette beløpet for å bestemme deg for om du vil bruke respin på et hjul eller ikke. Du kan bruke et respin etter at du har vunnet eller etter at du har tapt – du velger selv. Du får bare gevinst på nye vinnende kombinasjoner som kommer som en følge av nytt respin.

Tattoo bonusspill

Får du tre eller flere Tattoo-kupong symboler, uansett hvor, på de fem hjulene aktiveres Tattoo Bonus Game. Hot Ink Logo symbolet kan ikke erstatte en Tattoo-kupong for å aktivere bonusspillet. I bonusspillet får du se tre tatoveringsalbum, og du klikker på hvert av dem for å avdekke tatoveringer. Hver tatovering gir et bonusbeløp, og du vinner det samlede beløpet av alle de tilfeldige bonusbeløpene som vises.

Hvis du får tre like tatoveringer vinner du også ti freespins, og alle gevinster dobles i løpet av et free spin. Du kan vinne opptil 22500 mynter på et bonusspill!

Besøk Expekt og prøv Hot Ink i dag!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!