Spill Four By Four hos Expekt!

Expekt har tatt inn det spilleautomat-liknende spillet Four By Four i sin spilleportefølje, og spillet er faktisk overraskende forfriskende. Spillet har klare spilleautomat-liknende funksjoner, samtidig som det er helt forskjellige fra såkalte ordinære spilleautomater.

Meningen med spillet er å matche 4 symboler på en hvilken som helst horisontal eller vertikal gevinstlinje for å vinne en gevinst. Hvis du får 4 like symboler vinner du en gevinst, men moroa stopper ikke der. Når de fire symbolene har gitt gevinst forsvinner de og gir plass til fire nye symboler, samtidig som du får en gevinstmultiplikator. Hvis du ved hjelp av de nye symbolene får enda en gevinst, vil også disse forsvinne og gi plass til nye i tillegg til at du får en enda høyere gevinstmultiplikator. Denne funksjonen kjenner vi igjen som ‘Avalance-funksjonen’ fra flere kjente «ordinære» spilleautomat som f.eks. populære Gonzo’s Quest! Avalance innebærer at symboler som inngår i en vinnende kombinasjon i en gevinstlinje forsvinner og gjør plass til nye. I praksis betyr dette at man kan vinne en rekke ganger på det samme spinnet!

Wildsymbol
Four By Four har også et wildsymbol som også drar spillet i retning de klassiske online spilleautomatene. Den lilla stjernen er wildsymbolet, og dette innebærer at symbolet fungerer som en erstatter for alle andre symboler slik at det kan hjelpe til med å fullføre vinnende kombinasjoner på aktive gevinstlinjer. Får du fire slike stjerner på en gevinstlinje vinner du 5 ganger innsatsen din!

Freeplays og Bonus Nudges
Four By Four har et par andre artige funksjoner. En av dem er freeplays, og dette er rett og slett gode, gammeldagse freespins. Får du fire symboler som er merket med freeplays vinner du nettopp freespins. Når dette inntreffer låses det et wildsymbol i hvert av hjørnene og nærmest garanterer deg store utbetalinger, selv om antallet freespins bare er fire!

Bonusnudges oppnår du om du får nudgesymbolet på fire av de ordinære symbolene etter at gevinstene er utbetalt. Du har dermed muligheten til å ‘nudge’ en rad eller en kolonne helt til du vinner en gevinst! Dette innebærer at du kan flytte kolonnene eller radene noen steg i den valgte retningen slik at du kan oppnå gevinster. En spennende og utfordrende funksjon med andre ord. Funksjonen avsluttes når du ar vunnet en gevinst.

Prøv det uvanlige og spennende spillet Four By Four hos Expekt Casino!