Spill 50 spinn på Jack and The Beanstalk i dag!

Up24-kampanje - 580

LeoVegas fokuserer sterkt på det norske markedet, og det beviser de nok en gang ved å arrangere en svært eksklusiv konkurranse kun for kunder som har registrert seg via våre sider.

Konkurransen går over 7 dager, og det skal deles ut 10 UP24 armbånd som måler alt fra aktivitet til kaloriinntak – til søvnkvalitet. Det kan være den ekstra motivasjonen man trenger for å komme i form, iallefall for å kunne gi det et forsøk. Konkurransen er svært enkel, hver eneste dag får du en ny utfordring av LeoVegas. Nedenfor finner du dagens utfordring, og husk at denne kampanjen er eksklusiv så vinnersjansene er enorme.

Dag 3: 50 runder på Jack and the Beanstalk

Spill 50 runder på Jack and the Beanstalk for ekte penger, og du er med i trekningen av et Up24-armbånd – ingen krav til innsatsnivå.

Les mer om konkurransen og reglene her.

Ny kunde?

Er du ikke kunde men har lyst til å delta, kan du selvsagt gjøre det. Ved å registrere en konto via våre linker i dag og spille 50 spinn på Jack and the Beanstalk, er du kvalifisert til å delta i konkurransen. Du får i tillegg en flott velkomstbonus på 200% opptil €50 og hele 200 freespins på spilleautomaten Starburst.

Åpne konto knapp