hit
        counter
Hjem / Spartania

Spartania

I 3D-automaten Spartania fra Sheriff Gaming tar vi ferden tilbake til Romerriket, så her er det bare å spenne på seg gladiatorhjelmen og bevæpne seg til tennene! I Colosseum venter det heder, gull, ære og rikdom en keiser verdig – prøv selv!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Romerriket og romertiden er et tema som spillere aldri blir lei av, og det finnes et stort utvalg av slike spilleautomater på nett. I Spartania blir vi atter tatt med på en slik opplevelse, og i denne automaten får vi flere bonusfunksjoner som vi skal gjennomgå i denne omtalen av spillet.

Oppsett og innsats

Spartania gir oss underholdning spredt utover 5 hjul og 3 rader, i tillegg til 30 linjer som vi kan vinne gevinster langs. Når det kommer til innsats kan vi pøse på med 5 mynter på hver linje og en maksimal myntverdi på 5.00, noe som gir oss en maksinnsats på hele 750 kreditter! Utover dette så er automaten gjennomført med en nydelig grafikk – som vanlig fra Sheriff.

Wildsymbol/joker

Symbolet av tønnen fungerer som wild/joker og erstatter alle andre ordinære symboler. Symbolet fungerer derfor som en joker og kan med det inngå i kombinasjoner bestående av andre symboler, og dermed fremkalle gevinster. I tillegg til dette vil symbolet vokse til å dekke hele hjulet når det blir aktivert, og kan da rekke over alle gevinstlinjene og øke sjansene for gevinst enormt. Jokersymbolet er bare tilgjengelig på hjul 2, 3 og 4.

Tilfeldig multiplikator

I Spartania har Sheriff Gaming bakt inn en helt ny funksjon som vi ikke har sett før fra den kanten og denne funksjonen er en tilfeldig mulitplikator. Ved hvert spinn vil det aktiveres en gevinstmultiplikator på enten 1x, 2x, 3x, 4x eller 5x som eventuelle gevinster man vinner vil bli multiplisert med! En flott funksjon som kan gi gevinstene man vinner en skikkelig boost! Funksjonen fungerer til og med på bonusgevinster, så her kan man fort oppleve å få gevinstene mangedoblet.

Wheel of Fortune

Hvis Lykkehjul-symbolet kommer til syne på midten av det femte hjulet får du muligheten til å spinne lykkehjulet, eller Wheel of Fortune, én gang. Du kan se at denne posisjonen på hjul 5 er markert i hjørnene, og det er der Lykkehjul-symbolet må havne.

Bonusspill

Hvis du får 3 eksemplarer av bonussymbolet, symbolet som viser den romerske kvinnen, i en tilfeldig posisjon på hjul 1, 2 og 3 starter bonusspillet i Spartania. I bonusspillet har den romerske krigeren lagt flere mynter på et bord foran deg, og du skal enkelt og greit velge mynter for å se hvilke gevinster de skjuler. Romeren vil snu mynten og avsløre gevinsten. Du kan fortsette å velge helt til du velger en mynt som skjuler ordet ‘Collect’. Husk at multiplikatoren du ble tildelt i spinnet som utløste bonusrunden vil bli brukt mot gevinstene du vinner her!

Gevinstdobling

Som vanlig i en spilleautomat fra Sheriff Gaming har vi muligheten til å spille kvitt eller dobbelt med gevinstene vi vinner. Klikk på ‘Double Up’ og du blir tatt med til et nytt skjermbilde hvor du får se en staselig kledd romer. På bordet foran seg har han tre terninger og du skal gjette om utfallet av terningkastet blir et oddetall eller et partall. Gjetter du riktig dobler du gevinsten din, men gjetter du feil er den tapt. Du kan maksimalt gjette ti ganger på rad med den samme gevinsten, og klarer du det har du virkelig gjort det godt!

Konklusjon

Spartania overrasket oss positivt ettersom vi fikk en ny funksjon fra produsentene i Sheriff Gaming – endelig! Den tilfeldige multiplikatoren man blir tildelt til hvert spinn var en kjærkommen avveksling fra det kjente mønsteret av funksjoner som Sheriff kjører på sine automaten, og i tillegg var Wheel of Fortune også noe forfriskende nytt. Det eneste vi savner er muligheten til å vinne free spins, men det får så være. Grafikken er som vanlig slående god, så alt i alt er Spartania en god spilleautomat!

Prøv også Gladiator og Victorious gratis her på våre sider – også her er handlingen lagt til Romerrikets storhetstid.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!