hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Søndagsfreespins hos NorskeAutomater!

Søndagsfreespins hos NorskeAutomater!

scarface-freespins-top

NorskeAutomater fortsetter å være i det gavmilde hjørnet. Hver søndag fremover kommer de til å tilby sine lojale kunder 10 freespins på en aktuell automat. Gratisrundene vil være tilgjengelig for alle som har gjort et innskudd i løpet av de siste 30 dager. Gjør et innskudd i dag så vil du motta freespins de neste 4 søndagene!

Om du ikke har registrert en konto hos NorskeAutomater ennå så anbefaler vi at du gjør det. De har et meget bra velkomsttilbud til nye kunder. De gir deg nemlig 25 freespins på Starburst bare ved å registrere en konto. I tillegg vil du motta velkomstbonusen på 100% opp til 2000 kr på første innskudd. Bonusen blir kreditert automatisk etter vellykket innskudd så det er ikke behov for bonuskode. I tillegg til velkomstbonusen og 25 freespins vil du selvsagt også være kvalifisert for ukentlige freespins i 4 søndager fremover!

 ÅPNE EN KONTO HOS NORSKEAUTOMATER HER!

Denne søndagen vil du finne dine 10 freespins på den tøffe spilleautomaten Scarface. Denne automaten er basert på filmen med samme navn og vi møter selveste Al Pacino i rollen som Tony Montana. Spillet har tre bonusfunksjoner som gjør det hele ekstra spennende.

Nudge Spin: Får du Stacked Wild på to hjul, starter Nudge Spin, som er gratis spinn. Her dyttes dine Stacked Wild ned en og en plass til de er ute av syne.

Scarface bonus: I dette bonusspillet blir du omringet av inntrengere som skyter mot deg. Din jobb blir å skyte tilbake før de dreper deg. Du velger selv hvem av inntrengerne du vil skyte på, men noen inntrengere har mer verdi enn andre og det blir dermed mer lønnsomt å skyte dem først.

Freespins: Freespins aktiveres hvis en hel stacked wild havner på det fjerde hjulet. Du får da hele 15 freespins hvor all gevinst ganges med 3!

God fornøyelse!

 

 

 

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!