hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Solbrent bonus på 50% hos Mr Green!

Solbrent bonus på 50% hos Mr Green!

Mr Green kommer nå med en liten ekstra sommerbonus, men vær rask – tilbudet gjelder bare ut dagen i dag, altså onsdag 3. august 2011.

I disse dager hvor sommerdagene er lange og kanskje tilbragt med dugelig med champagne og jordbær, eller rett og slett på strandes mens huden sakte blir boblende rød – da kan det absolutt være fornuftig å benytte seg av dette herlige aftersun tilbudet til Mr Green! Plei dine solbrente skuldre med et par spennende runder rulett eller baccarat, for med dette tilbudet kan Mr Green definitivt gi deg muligheten til å prøve ut favorittspillene dine mens samtidig kan kjøle ned til opphetede legeme.

Solbrentbonusen vi her snakker om er at Mr Green enkelt og greit (men generøst nok) gir deg en 50% bonus på ditt innskudd, hvor du faktisk kan få opptil ekstra 250 kroner i bonus å spille for!

Det kan i denne sammenhengen være verdt å nevne at den progressive jackpoten på Mega Fortune nå er den største online jackpoten, og den har nå passert sinnsvake 53 millioner norske kroner!

Kanskje er det du som med hjelp av denne bonusen kan klare å innkassere denne gevinsten og dermed sørge for at du får et liv som er helt bekymringsfritt?

Vilkår
Innskuddsbonusen du får hos Mr green om omsettes/satsen 35 ganger før du eventuelt kan ta den ut i harde cash – og da er ikke bordspill, rulett og black jack inkludert. Bonuspengene kan ikke tas ut med en gang, og dersom du setter inn 500 kroner vil dette gi deg en ytterligere bonus på 250 kroner som du kan spille for. Tanken med bonusen, som Mr Green ærlig nok sier, er at det er ønskelig at du som er kunde kan kunne spille noe mer og prøve noen av selskapets morsomme nye spill.

Hent din 50% solbrente innskuddsbonus i dag hos Mr Green i dag og spill mer!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!