hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Skrap og vinn – få 3 skrapelodd helt gratis.

Skrap og vinn – få 3 skrapelodd helt gratis.

Endelig er NorskeLodd på nett, du har kanskje sett de på TV? Nå har de endelig tatt steget å inngått en partneravtale med oss – Norges største spilleautomatside på nett. Det betyr at du nå kan spille spilleautomater, og videoautomater med en eksklusiv innskuddsbonus hos NorskeLodd.

For å gi deg en varm velkomst gir de deg 3 skrapelodd helt gratis, uten krav til innskudd. Registrer deg ved å klikke på banneret under, og skrap i vei. Du kan vinne stort, uten å risikere noe selv!

NorskeLodd

I tillegg til å få 3 skrapelodd helt gratis vil du også få en 100% innskuddsbonus når du gjør ditt første innskudd, og du finner alle de kjente og kjære spilleautomatene som Jackpot6000, Mega Joker og Starburst hos Norges største skrapeloddside. Hvis du ønsker et enormt utvalg av spill og spilleautomater er dette plassen du bør opprette en konto.

Så hva venter du på? Det tar noen minutter, og du får som sagt 3 av norges mest populære skrapelodd helt gratis!

Hent dine skrapelodd nå!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!