hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Skal du spille poker hos Betsafe i April?

Skal du spille poker hos Betsafe i April?

betsafe

Skal du spille nettpoker i April måned er det verdt å merke seg hva som skjer i pokerklienten til Betsafe den kommende måneden. Det kjøres som vanlig en rekke kampanjer og både cashgamespillere og turneringsspillere har mye å se fram i tiden framover.

I Betsafe sine April Races skal $120,000 i premier deles ut og det lønner seg å være tidlig ute hvis man skal hevde seg i disse konkurransene. Av den totale potten er $100,000 avsatt i cash, mens det også skal deles ut 62 turneringsbilletter hver verdt $320. Cashgameracet premier de 300 beste spillerene mens turnerigskonkurransen utbetaler premier til 200 spillere.

Vinnerene av de to racene får 2 x $320 WSOP Live event billetter hver og 2.-15.plass får en slik turneringsdeltakelse hver. Resten av de som vinner en premie i et av racene får delta i en større freeroll turnering der det totalt skal gis bort $9600 i WSOP kvalifiseringsbilletter.

Førsteplassen i cashgame racet stikker av med $3500 i cash og nummer en i turneringsracet får $3000 i cash. Poeng i konkurransen opptjener man ved å sikre seg player points i Betsafe sin pokerklient. Leaderboardet blir oppdatert kontinuerlig på Betsafe sine hjemmesider slik at man kan følge med på hvordan man ligger an.

Spillere som liker freeroll turneringer har også Betsafe hatt i tankene når de la opp planen for April. Totalt skal det gis bort $18,000 i løpet av måneden som fordeles på fire freerollturneringer hver dag. Disse starter daglig klokken 17, 18, 19, og 20 CET og finnes i pokerklienten under freerolls.

Kommende uke er også siste mulighet til å sikre seg en plass i Gumball 3000 konkurransen som kjøres i Stockholm i perioden 2.-4.Mai. Pakken inkluderer alt du trenger for en heidundranes helg i Sveriges hovedstad, bla. lommepenger, hotellopphold og billett til VIP fest med en rekke kjendiser.

Ta deg en tur til Betsafe sin nettside hvor detaljer om alle kampanjene er oppdatert.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!