Skaff deg opptil 1000 kroner ekstra i dag!

BlackLagoonBonus

Ut av dørene til NorskeAutomater.com kommer det enda en reloadbonus på 50%, og vi må rett og slett spørre oss selv om hvor dette kommer til å ende!

Det er ikke lenge siden forrige bonus ble tilbudt til kundene, og at vi nå får enda et godt tilbud er rett og slett veldig spandabelt av casinoet.

Din bonus: 50% opptil 1000 kroner!

Vi går rett på sak og gir deg de klare tallene: bonusen du i dag kan slå kloa i er en såkalt reloadbonus på 50% med en maksgrense på 1000 kroner! Bonusen er forbehold de spillerne som tidligere har gjort et innskudd på sidene, og det betyr at om de setter inn 2000 kroner får de 1000 kroner ekstra å spille med. Et innskudd på 1000 kroner gir 500 kroner ekstra.

Hvis du ikke er kunde har du en enda bedre bonus i vente, så her er det ingen grunn til å deppe.

Dobbelt av innskudd i bonus!

For nye kunder er det en skikkelig godbit i vente når en ny konto skal registreres hos NorskeAutomater.com: det utløser en 200% bonus opptil 2000 kroner, og du vil faktisk få tak i maksimal bonus kun ved å sette inn 1000 kroner! Et slikt innskudd vil da gi deg totalt 3000 kroner å hygge deg med!

Som om ikke det var nok sikrer du deg også 25 freespins på spilleautomaten Starburst.

Prøv Creature From The Black Lagoon!

Hvis du mot formodning ikke skulle finne noe å bruke din nyervervede bonus på, så kan vi kanskje tørre å anbefale den siste automaten til NetEnt, Creature From The Black Lagoon! Her får du et utrolig flott spill som er basert på kultfilmen fra 50-tallet med det samme navnet, og her får du faktisk oppleve utvidede wilds i gratisrundene – med gratis respinns!

Stikk innom NorskeAutomater og hent din bonus i dag!