Sjekk ut Second Strike!

Second-Strike-Unibet

Second Strike er den aller siste spilleautomaten som har kommet ut dørene hos Quickspin, og du verden for et fantastisk spill dette er!

Bonusfunksjonen, som er selve stjerna i denne automaten, kalles naturligvis Second Strike, og denne gir deg sjansen til å mangedoble den opprinnelige gevinsten din!

En bonusfunksjon fra himmelen!

Bonusfunksjonen kan aktiveres etter at du har vunnet en gevinst, men det er imidlertid ingen garanti – og naturligvis derfor den betaler ut så utrolig godt! Rundt hjulene vil du se en hel haug av miniatyrvarianter av de symbolene som hele tiden kommer til syne på hjulene, og det er disse som kan utløse bonusen.

Når du har fått en vinnende kombinasjon som består av tre eller flere symboler starter spenningen. Rundt hjulene vil et utvalg av akkurat de samme symbolene lyse opp og vises, og deretter vil en markør suse rundt hjulene i full fart.

Hvis denne markøren stopper på ett av de opplyste feltene er Second Strike et faktum!

Du kan lese mer om Second Strike her i vår omtale og prøve den gratis!

Hvis den vinnende kombinasjonen din besto av 3, 4 eller 5 symboler vil du dermed få utdelt henholdsvis ytterligere 6, 8 eller 10 like symboler som deretter kjøres ut på hjulene sammen med symbolene i den vinnende kombinasjonen. Dette betyr kort og greit at du får en hel haug med like symboler på hjulene og dermed er storgevinsten et faktum!

Spesielt godt utbetaler Second Strike hvis du er så heldig å få aktivert funksjonen og det er Diamant-symbolet eller 7-tallet som er i den vinnende kombinasjonen din!

Unibet tilbyr både spill og god bonus

Unibet har spillene fra Quickspin i sin portefølje og derfor er det helt naturlig for oss å anbefale dem – spesielt siden de er en stor og trygg aktør på markedet. Du får også en meget god bonus hvis du registrerer en konto hos dem via våre sider, og da foreslår vi rett og slett at du gjør det!
Unibet dobler ditt første innskudd opptil 1000 kroner, og setter du inn 1000 kroner får du derfor 2000 kroner til sammen å spille for. Det beste med denne bonusen er at omsetningskravet er så lavt, og da faktisk bare på 10x – en av de aller beste i bransjen!

Lykke til med Second Strike!