hit
        counter
Hjem / Simply Wild

Simply Wild

Simply Wild er en spilleautomat av den klassiske sorten som er utviklet spesielt for NorgesSpill.com og 7red.com av våre helter i Betsoft Gaming. Denne automaten føyer seg inn i rekken av norske spilleautomater som er spesialutviklet spesielt for disse to casinoene, og her får vi spillere akkurat det vi forventer!

Denne automaten er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Norske spillere ser ikke ut til å bli mettet på norske spilleautomater og derfor er det ekstra spennende når det kommer nye slike tilskudd på markedet. I denne omtalen ser vi nærmere på hva spilleautomaten Simply Wild kan tilby oss av funksjoner og annen moro.

Oppsett/Innsats

Vi har tradisjon for å starte med å se på spilleautomatens oppsett og hvilke innsatsmuligheter man har. Simply Wild har to sett med hjul som man kan spinne, et toppspill og et enklere basisspill. Hvilket av disse to spillene man bruker er avhengig av hvor stor innsats man spiller med. Spiller man med de høyeste innsatsene foregår spillingen i toppspillet, mens spill med lavere innsatser foregår i basisspillet i bunn av automaten.

Hvis man spiller med kun 1 innsatslinje foregår spillingen i det enkle basisspillet nederst, og der er det som sagt kun 1 gevinstlinje man kan vinne på. Innsatsen her ligger på 1 kreditt. Hvis man satser 5 kreditter eller mer foregår spillingen i toppspillet og her kan man selvsagt også vinne høyere gevinster.

Oversikt over innsats:

1 kreditt – spill i basisspillet med 1 gevinstlinje.
5 kreditter – spill i toppspill med 5 gevinstlinjer.
10 kredtter – spill i toppspillet med 5 gevinstlinjer og wildsymboler.
10 kredtter – spill i toppspillet med 10 gevinstlinjer – ingen wilds.
20 kredtter – spill i toppspillet med 10 gevinstlinjer og wilds.

Kron eller mynt

Når du vinner gevinster i Simply Wild har du muligheten til å forsøke å doble dem, og det gjør du ved å velge enten Heads eller Tails i panelet. Lyset i Heads/Tails-søylen til høyre vil deretter stoppe på en av disse og avgjøre om du vinner.

Hold hjul

Etter et spinn i basisspillet har du muligheten til å holde et eller flere av de tre hjulene i ytterligere et spinn, slik at de holder sin posisjon mens de andre hjulene spinner på nytt. Har du klaff med symbolene har kan det lønne seg å holde hjulene et spinn for å forsøke å vinne en stor gevinst.

Oppsummering

Simply Wild er en spilleautomat som er en morsom liten sak som har lånt med seg litt fra forskjellige norske klassiske spilleautomater, og som derfor vil appellere til mange spillere. Muligheten til å velge spillvindu ved hjelp av innsatsen er en fin funksjon, og i toppspillet kan man attpåtil få spille med aktive wilds. Det er derfor ingen tvil om at det er toppspillet som er det mest attraktive i Simply Wild. Prøv automaten her og sjekk om du liker den!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!