hit
        counter
Hjem / Silver Surfer

Silver Surfer

I superhelt spilleautomaten Silver Surfer fra Cryptologic møter vi en av heltene fra The Fantastic Four! Bli med og opplev heltens kamp mot den onde Galactus!

DETTE SPILLET ER IKKE TILGJENGELIG LENGER

I spilleautomaten Silver Surfer får vi superhelt-action over 5 hjul, 3 rader og 9 linjer. Av funksjoner finner vi wilds, scatter, en Respin Feature og Marvel Hero Jackpot!

Innsats

I Silver Surfer kan vi spille med en innsats som går fra 0.05 til 5.00 pr. linje, og med totalt 9 linjer blir den høyeste mulige innsatsen på 45 kreditter.

Wild

Wildsymbolet/jokeren i Silver Surfer er symbolet av selveste Silver Surfer himself og erstatter alle andre symboler i automaten med unntak av scattersymbolet. Wildsymbolet kan derfor inngå i kombinasjoner sammen med alle andre symboler og gi gevinster. Wildsymbolet er kun tilgjengelig på hjul 2 og 4.

Scatter

Scatteren i Silver Surfer er Silver Surfer-logoen og er et symbol som ikke må opptre langs gevinstlinjene for gi utbetaling. Størrelsen på scattergevinstene er avhengig av innsatsen man spiller med. Får man 2, 3, 4 eller 5 scattersymboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene får man en utbetaling som tilsvarer den totale innsatsen multiplisert med henholdsvis 2, 5, 20 eller 125.

Respins Feature

Respin Feature i Silver Surfer starter når man får Silver Surfer-symbolet samtidig på hjul 2 og 4 samtidig som at Galactus-symbolet ikke må vises på hjul 3. Det som da skjer er at Silver Surfer utvider seg til å dekke alle posisjonene på begge hjulene, slik at alle posisjonene på hvert av hjulene blir wilds. Samtidig vil alle de andre hjulene spinne på nytt, mens hjul 2 og 4 holder sin posisjon og forblir wilds. Denne funksjonen fortsetter helt til Galactus-symbolet dukker opp på hjul 3.

Marvel Hero Jackpot

I Silver Surfer finner vi den kjente Marvel Hero Jackpot som som oftest er å finne på spilleautomater fra Cryptologic med Marvel-helter på. Marvel Hero Jackpot består av 3 forskjellige jackpotter og den største heter nettopp Marvel Hero Jackpot. Det spesielle med denne jackpotten er at det ikke er noen spesielle kombinasjoner som gir en utbetaling av den, men at den tildeles helt tilfeldig. Mens du spiller kan du plutselig få beskjed om at du har vunnet jackpotten! En ting skal imidlertid påpekes: jo høyere innsats man spiller med jo større er sjansen for at man vinner jackpotten.

Oppsummering av Silver Surfer

Silver Surfer føyer seg inn i rekken av de mange spilleautomatene fra Cryptologic som tar for seg de kjente superheltene de aller fleste har et forhold til. Silver Surfer er en tøff automat som har de fleste funksjoner vi ser etter, og da nevner vi i fleng wilds, scattere og en slags free spins-funksjon i Respins Feature. Det eneste vi kanskje savner er et skikkelig tøft bonusspill.

Liker du superhelter? Sjekk ut automatene Green Lantern og Flash!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!