hit
        counter
Hjem / Shangri-La

Shangri-La

I 3D-spilleautomaten Shangri-La er man på jakt etter det hemmelige og godt bortgjemte Shangri-La tempelet. Det er kun Master Fu, en legende som lever skjult i fjellene, som kan gi deg tilgang til tempelet som inneholder en gammel skatt!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Shangri-La er en video spilleautomat fra Sheriff Gaming som har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og som kan skilte med spennende funksjoner som utvidet wild, wild klikkbonus, Click Me Bonus og et bonusspill.

Innsats

I spilleautomaten Shangri-La har man sjansen til å satse inntil 5 mynter på hver linje, samtidig som man velger en myntverdi som går fra 0.01 til 5.00. Totalt gir dette en høyeste innsatsmulighet på hele 500 kreditter.

Utvidet wild

Jokeren/wildsymbolet i Shangri-La er symbolet av koi-fisken, og dette er et symbol som kan danne kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler. Symbolet vises kun på det tredje hjulet, men når det kommer til syne der utvider det seg å dekke hele hjulet og dermed også alle gevinstlinjene.

Wild klikkbonus

For hver gang wildsymbolet kommer til syne på hjulet, vil Koi-fisken bli fisket opp og registrert i menyen oppe til venstre i spillbildet. Når man har fått totalt 5 wildsymboler vil bonusrunden Wild klikkbonus starte. Det som da skjer er at alle symbolene på hjulene blir gjort om til koi-fisker, og man skal deretter klikke på disse for å samle inn gevinstene som skjuler seg bak. Man får fortsette å velge fisker helt til man treffer en koi-fisk som har teksten ‘Utbetal’, og da vil pengene man har samlet inn utbetales og klikkbonusen avsluttes.

Click Me Bonus

Click Me-symbolet er ikonet som viser den vakre, lilla blomsten/treet, og når man får dette symbolet samtidig i en hvilken som helst posisjon på hjulene 1, 3 og 5 starter Click Me Bonus. Klikk på ett av symbolene for å avsløre hvilken gevinst som ligger bak.

Bonusspill

Bonussymbolet er symbolet som viser en Buddha og når man får 3 slike symboler på en aktiv gevinstlinje på hjulene 1, 2 og 3 starter bonusspillet. Buddhaen og Master Fu tar deg med til tempelet i Shangri-La, hvor Master Fu vil anmode Buddha om å spinne gevinsthjulene for deg. Buddha vil først spinne det venstre hjulet inntil du trykker på stopp, og du vil da få se premiebeløpet du har vunnet. Buddha vil deretter spinne det høyre hjulet, og når du klikker stopp får du se hvilken gevinstmultiplikator du har vunnet.

Oppsummering

Shangri-La er en spilleautomat som byr på en fantastisk stemning og et godt skildret tema fra østens rike. Automaten har flere flotte funksjoner, og både lyd og grafikk er som vanlig suverent fra Sheriff Gaming! Automaten har de funksjonene vi krever av en spilleautomat, men det eneste vi savner er sjansen til å vinne gratisrunder.

Andre anbefalte automater fra Sheriff Gaming:
Spartania
No Mercy

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!