hit
        counter
Hjem / Secrets of Horus

Secrets of Horus

Spilleautomaten Secret of Horus fra Net Entertainment er basert på mystikken og spenningen forbundet med faraotiden i Egypt. Kanskje kan Tut Ankh Amon selv bli din nøkkel til rikdom her i verden. Navnet er basert på den egyptiske himmelguden Horus, og la oss alle håpe at han er i et slikt humør at gevinstene sitter løst. Begynn ditt jag etter egyptiske skatter og gevinster her, og prøv denne mystiske juvelen helt gratis. Skulle du gå tom for penger kan du selvfølgelig bare laste siden på nytt for å fylle opp pengepungen igjen.

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER.

Det finnes et hav av forskjellig spilleautomater på internett, og det lanseres stadig nye variasjoner. Det sier seg derfor selv at enkelte automater blir mer populære enn andre, og Secret of Horus har en enkel struktur som sørger for en forståelig spillopplevelse. Det kan i mange tilfeller bli overflødig med ekstrafunksjoner og gevinstlinjer, og det kan gjøre at spillopplevelsen ender med fiasko fremfor sukksess. Med fascinerende egyptisk mystikk og musikk, samt gode begrensninger på ekstrafunksjoner, er dette en mer oversiktlig spilleautomat.

Automaten har 5 hul og 20 forskjellige gevinstlinjer. Innsatsnivåene strekker seg fra 0,01€ til 40€ og man kan dermed selv finne ut hvilket nivå man vil legge seg på. Av ekstrafunksjoner det er verdt å merke seg har vi scatter- og wildsymboler.

Scatter ikonene er symbolisert av en skarabé (bille), og er ytterst hellig i egyptisk mytologi. 3 scatters sørger for 15 free spins hvor alle gevinster vil bli tredoblet. De ekle småkrypene kan derfor være meget behjelpelige med å øke tykkelsen på lommeboka. Wild ikonene er symbolisert av sjefen sjøl, faraoen, og er en god hjelper når du skal snekre sammen store gevinstlinjer. Alle gevinster som inneholder et wild symbol blir nemlig automatisk doblet.

Sjekk ut lignende automater:
Devil’s Delight
Arabian Nights

Alt i alt er dette en veldig oversiktlig og spennende spilleautomat. Det faktum at det er begrenset med ekstrafunksjoner og gevinstlinjer betyr at totalforståelsen blir bedre og at spilleautomaten er enkel å forstå. Dette er definitivt en spilleautomat som passer veldig godt for de med lite erfaring, men også for de med mye. Blandet med egypist mystikk og lyd sørger Secret of Horus for en kjempegod spillopplevelse.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!