hit
        counter
Hjem / SciFi Invasion

SciFi Invasion

SciFi Invasion er en av de nye spennende spilleautomatene på markedet. Hos Centrebet finner du denne fantastiske visuelle spilleautomaten. Du blir presentert for et helt verdensrom av muligheter, og muligheter er penger i casino. Prøv SciFi Invasion og utforsk mulighetenes verden, du får tross alt et helt verdensrom for deg selv.

Dette er, tro det eller ei, ikke et spill for nerdene. Mange hopper kanskje rett over dette spillet på grunn av dette, men da gjør de en feil. Dette er noe av det mest underholdene spillet som har kommet på lang tid. Dette er også et av spillene som man faktisk kan vinne mye penger på, men et av de som likevel er «vanskelig» å tape mye på. Med dette mener vi at innsatsen ikke får blitt høy nok til at man spiller av seg både bukse og skjorte.

SciFi Invasion har 9 gevinstlinjer og et innebygd bonusspill. Det er åtte unike betalte symboler – grå alien, grønne alien, laser pistol, UFO, knekt, dame, konge og ess. Du må ha tre like av hver sort på en gevinstlinje for at det skal telles som gevinst. I tillegg er det flere ruter med «Wild Card» som fungerer akkurat som en joker. Den telles det som best telles kan. Hvis du har to konger og et Wild Card på en linje, telles Wild Card som konge, og du får gevinst. Som om ikke dette var nok, kan du også få tre bonus-ruter på en linje, og du kommer til et bonusspill.

Bonusspillet er helt genialt med SciFi Invasion. Her kommer du ut i verdensrommet, og det er her din «oppgave» i spillet kommer inn. Her skal du velge en planet, og ødelegge den. Spillet går på en måte ut på at du skal ta over verdensrommet. Bonusspillet fortsetter og fortsetter og fortsetter. Du skyter ned planet etter planet, og for hver planet du ødelegger mottar du penger. Bonusspillet avsluttes ikke før du møter på en planet med et skjold. Vinnersjansene er gode, og du har sannsynligvis nådd frem til en pen sum med SciFi Invasion.

Hvorfor ikke gi dette spillet et forsøk? Vi tror dette kommer til å bli en suksess som mange av Playtechs spill allerede har blitt. Du møter et helt verdensrom som du skal ødelegge, og for hver planet du ødelegger kommer du nærmere ditt mål. Et særpreget og underholdene spill. Playtech har en masse spennende spill som det er verdt å utforske. Underholdene spill som ikke bare handler om å få tre like. Et spill helt utenom det vanlige som vi varmt anbefaler.

Kanskje er spilleautomaten Space Wars noe for deg?

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!