hit
        counter
Hjem / Scarface

Scarface

I video spilleautomaten Scarface har Net Entertainment tatt den legendariske filmen med samme navn til hjulene, og du verden for et resultat det har blitt! Scarface er en automat som tar med seg all fabelaktig action og eventyr vi kjenner fra filmen, og vi kan garantere deg en spilleopplevelse helt utenom det vanlige! Introen alene er nok til å gi oss gåsehud!

DETTE SPILLET ER BEKLAGELIGVIS IKKE TILGJENGELIG LENGER

Scarface er en spilleautomat som har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og av funksjoner finner vi Scarface Wild og Stacked Wilds som igjen utløser Nudge Spins, Free spins og et herlig bonusspill.

Innsatsmuligheter

Innsatsen i Scarface viker ikke fra den normalen NetEnt bruker på sine video spilleautomater. Dette betyr at man har lov til å satse fra 1-10 mynter pr. gevinstlinje samt at myntverdien kan justeres fra 0.01 til 0.50. Dette gir en maksimal innsats pr. spinn på €100.

Stacked Wilds

Stacked Wilds er en funksjon som innebærer at et helt hjul blir dekket av wildsymboler – altså at 3 symboler kommer til syne på et enkelt hjul. Funksjonen kalles altså Stacked Wilds eller stablede wilds. En wild er et symbol som kan inngå i kombinasjoner med alle andre symboler, og som dermed kan forlenge eller fullføre vinnende kombinasjoner. Med Stacked Wilds blir dermed gevinstmulighetene mye større enn normalt. Det spesielle med Stacked Wilds i Scarface er at funksjonen i tillegg til sine wildegenskaper utløser en rekke andre bonusfunksjoner, og disse kommer vi inn på i avsnittene under.

Stacked Wild: Nudge Spin

Et Stacked Wild som viser seg på hjul 2 aktiverer funksjonen Nudge Spin. I Nudge Spin vil Stacked Wild symbolet dyttes ned en posisjon for hvert spinn, mens de andre hjulene spinner for på nytt slik at man har muligheten til å vinne nye og større gevinster! Dermed får man totalt 3 runder med wildsymboler på hjul 2, noe som vil øke gevinstmulighetene betraktelig.

Stacked Wild: Free Spins

Hvis et Stacked Wild viser seg på hjul 4 aktiveres Free Spin-funksjonen. Man vinner da totalt 15 gratisrunder med en en multiplisering av 3 (i forhold til utbetalingstabellen) på alle gevinster man vinner! Får man en ny Stacked Wild på hjul 4 under Free Spins aktiveres ytterligere 15 gratisrunder.

Stacked Wild: Bonusspill

Er man så heldig at man får Stacked Wild på hjul 3 starter bonusspillet i Scarface, og dette er virkelig et fantastisk bonusspill som er basert på den berømte skytescenen fra filmen. I bonusfilmen tar man rollen som Tony Montana og vi får se en horde med drapsmenn komme mot ham. Ved hjelp av pistol eller granat skal man drepe skurkene, men når en eller flere av dem når frem til Tony er det over. Med et skudd kan man drepe en skurk, mens en granat gir muligheten til å ta med flere! For hvert drap vinner man en myntgevinst. Når bonusspillet er over blir Tony skutt i ryggen, og en sekvens fra den ordentlige filmen spilles av når han faller ned i bassenget. Herlig, herlig og atter herlig!

Scarface wild

En del av en Stacked Wild, altså en som ikke er komplett, som vises på et hjul tar rollen som en ordinær wild. Dette eller disse symbolene vil da kunne erstatte andre manglende symboler og dermed kunne fullføre eller forlenge vinnende kombinasjoner.

Oppsummering av Scarface

Scarface er en video spilleautomat som er noe av det beste som har kommet ut – punktum! Grafikken er nydelig og musikken likeså, og kombinasjonen av Stacked Wilds og forskjellige bonusfunksjoner er både oppfinnsom og genial, samtidig som det gir muligheten for store utbetalinger. Det er ingen tvil om at Net Entertainment har lagt ned en anseelig mengde arbeid i Scarface, og det burde heller ikke være noen tvil om at en stor mengde automatspillere vil elske denne spilleautomaten!

Net Entertainment har lagd spilleautomater av flere populære kulturfenomener, og da kan vi nevne automatene om gjengen i South Park og den fascinerende historien om Dr. Frankenstein og hans monster!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!