Sats 50 kroner og vinn 5 gratisrunder hos ComeOn!

ComeOn ønsker også vise litt generøsitet i forbindelse med det nye året, og gir derfor sine kunder en mulighet til å vinne 5 gratisrunder i helgen!

ComeOn har lansert en ny spilleautomat som bærer navnet Polar Tale, og feirer denne begivenheten med å komme med et aldri så lite lokketilbud hvor det er gratisrunder involvert – og gratisrunder elsker vi! Hvis du satser 50 kroner på Polar Tale mellom i dag og søndag 8. januar kl. 23.59 vinner du 5 gratisrunder på den nye NetEnt-automaten Jack and the Beanstalk!

Gratisrundene dine vil bli kreditert på mandag kl. 15.00.

På våre sider kan du lese alt om og prøve den nye spilleautomaten Jack and the Beanstalk helt gratis.

ComeOn Casinobonus
Har du ikke registrert deg som kunde hos ComeOn enda? Da er det på tide å gjøre det nå, for hvis du følger våre linker til ComeOn vil du motta en spesialbonus som vi har forhandlet frem for deg! Denne startbonusen gjelder kun for lesere og besøkende av NorskeSpilleautomater.com! Hvis du registrerer deg som kunde via våre linker vil du få 20 gratisrunder på spilleautomaten Boom Brothers og i tillegg få en bonus på 200% inntil 2000 kroner på ditt aller første innskudd hos ComeOn! Det er ikke knyttet noe omsetningskrav til gratisrundene. Prøv Boom Brothers gratis hos oss!

Hvis du ønsker å utnytte innskuddsbonusen maksimalt setter du inn 1000 kroner den første gangen du gjør et innskudd. Hvis du gjør dette vil du få 2000 kroner i bonus, og da totalt ha 3000 kroner å spille for! For bonuspengene er det et omsetningskrav som må gjennomføres før de kan tas ut. Hos ComeOn skilles det mellom ekte penger og bonuspenger, så det er veldig enkelt å holde oversikten over saldoen!

Spill for 50 kroner på Polar Tale og vinn 5 gratisrunder på Jack and the Beanstalk på mandag!