hit
        counter
Hjem / Safari Madness

Safari Madness

Gjør deg klar for et safari hvor du får muligheten til å vinne opp til 3000 ganger den innsatsen du tør å sette. I spilleautomaten Safari Madness er ingenting slik du er vant til og nå kan du prøve deg helt gratis på denne klassiske spilleautomaten her på siden. Vi har fylt den opp med €5000 i lekepenger slik at du rekker å få blitt varm i trøya før du satser penger fra din egen lommebok.

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER

Har du tidligere spilt på spilleautomatene Lucky 8 Line eller Crazy Sports her på siden så kjenner du antageligvis igjen formatet som dette spillet byr på. Safari Madness automaten har slik som de andre spillene i samme familie en helt spesiell linjestruktur som er ganske forskjellig fra det man kanskje er vant til i spilleautomater.

Man har muligheten til å spille på opp til 8 forskjellige linjer som både går vannrett, loddrett og på tvers av gevinsthjulene og myntinnsatsen blir maksimalt 64 enheter for hver spinnerunde. Med alt skrudd på maksimum blir dette €12,80 per spinn, en ganske frisk innsats for de fleste automatspillere.

Hvor mye man kan vinne er selvfølgelig direkte relatert til hvor mye man satser og hovedpremien er på 3000 ganger innsatsen man setter. Denne plukker man opp ved å fylle alle hjul med symbolet som viser vår safariguide, han med den brune cowboyhatten og de store sorte solbrillene.

Skal man være ærlig så er nok safari-temaet litt barnelignende og man kan stusse på for eksempel at flodhesten i spillet er rosa og at krokodillen er selvlysende grønn. Heldigvis er dette ikke annet enn en spilleautomat og gevinstene smaker nok akkurat like godt dersom de dukker opp.

Safari Madness flyr ikke opp som noen umiddelbar favoritt hos undertegndede, men man kan driste seg til å si at dette er et helt greit spill i den klassiske sjangeren fra NetEnt. Om man liker den er selvfølgelig opp til øyet som ser og nå har du ihvertfall muligheten til å prøve den gratis her på siden slik at du slipper å bruke penger på å finne ut om dette er en spilleautomat du vil satse på.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!