Round The World 2 – Destinasjon Asia!

Den grandiose turneringen Round The World 2 hos NordicBet går inn i sin andre runde, ettersom den første runden med destinasjon Oceania ble avsluttet i går. Februarrunden av Round The World 2 bærer navnet Asia, og også denne måneden kan man vinne de deiligste gevinster.

Totalt har Round The World 2 gevinster til en verdi av over 1,5 millioner kroner, og konkurransen kan oppsummeres helt enkelt slik: 5 måneder – 5 destinasjoner – 5 trekninger!

Destinasjon Asia i februar!
For hver måned i konkurransen kan man vinne en drømmereise til en verdi av 150.000 kroner i førstepremie! En tur langs den Kinesiske muren hadde kanskje derfor fristet? Kanskje APT Malaysian Open i tennis i Kuala Lumpur er noe for deg? Hva med en ‘shop till you drop’-reuse til Hong Kong, Singapor eller Shanghai? Verden ligger for dine føtter!

Round The World 2 – generelle regler
I Round The World 2 skal man enkelt og greit samle poeng i NordicBets casino hver måned, og for hvert 25. FPP poeng man samler får man 1 lodd til denne store premietrekningen. FPP er Frequent Player Points, og i denne sammenhengen vil det si at jo mer du spiller jo større er sjansen for at du vinner.

Utdelingen av FPP-poeng foregår på følgende måte:
1 FPP-poeng tildeles for hver omsatte €10 på Spilleautomater og Andre Spill.
0.5 FPP-poeng tildeles for hver omsatte €10 på Bordspill og Videopoker.

For å kunne vinne ett lodd til trekningen må man derfor f.eks. spille for €250 i februar på spilleautomater eller for €500 på f.eks. bordspill.

Turneringen løper hver måned fra den første til den siste dagen i måneden, og loddtrekningen holdes senest 48 timer etter at hver turnering er avsluttet.

Destinasjonene i turneringen er satt opp slik:
Januar – Oceania
Februar – Asia
Mars – Afrika
April – Amerika
Mai – Europa

Premiefordelingen for hver måned er slik:
1. plass: 150.000 kroners luksusferie på det aktuelle kontinentet.
2. plass: 75.000kroners luksusferie på det aktuelle kontinentet.
3-10. plass: 10.000 kroners reisegavekort.

Du får muligheten av NordicBet til å skreddersy din egen reise til hver enkelt destinasjon ved assistanse fra STA Travel.

Delta i NordicBets store turnering Round The World 2!