hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Round The World – Europa!

Round The World – Europa!

NordicBet forsetter sin gigantiske turnering Round The World, og har akkurat entret Europa til det siste slaget om penger og kolossale premier. For to dager siden ble The Americas-kampanjen avsluttet og nå er det altså Europa som står for tur. Svære premier har blitt delt ut, men en ting skal sies: premiene i Europa-kampanjen står ikke tilbake for noen av de andre kampanjene. Deltakerne har en ting å gjøre, og det er å fortsette den utrettelige jobben!

Også Europa-kampanjen består av fire turneringer og den første startet for to dager siden. Du kan allikevel ta det helt med ro, for det er ikke for sent å starte deltakelsen. Europa-kampanjen avsluttes den 24. april – så det ligger an til godt og vel en hel måned med sanseløse morsomheter!

Dette er turneringsplanen for Europa-kampanjen:
Turnering 1 – Wolf (28. mars – 3. april)
Turnering 2 – Moose (4. april – 10. april)
Turnering 3 – Wild Boar (11. april – 17. april)
Turnering 4 – Salmon (18. april – 24. april)

Vilkår for turnering 1 – Wolf
I Wolf-turneringen er det om å gjøre for spillerne å få den beste netto gevinsten for 20 sammenhengende spillerunder.

Vilkår for turnering 2 – Moose
I denne Moose-turneringen har NordicBet valgt å gjøre det enkelt – det er om å gjøre å få flest spillerunder innenfor den oppgitte tidsrammen.

Vilkår for turnering 3 – Wild Boar
Også i Wild Boar-turneringen er det om å gjøre for spillerne å oppnå den beste nettogevinsten for 20 etterfølgende spillerunder. Det er bare å stå på!

Vilkår for turnering 4 – Salmon
Vinneren av Salmon-turneringen vil i likhet med kampanjens første turnering være spilleren som klarer å få til flest spillerunder i turneringsperioden.

Felles regler
Round The World-kampanjen opererer med en minimumsinnsats på €1 pr spillerunde eller tilsvarende i lokal valuta. Det er også et minimumskrav om 300 spillerunder. Pengepremier vil bli kreditert med en gang etter hver turnering.

Etter at hver enkelt turnering er avsluttet vil de 15 beste spillerne få sin del av €1500 i kontanter i pengepremie, i tillegg til at de 5 beste i hver enkelt turnering mottar lodd til en helt suveren loddtrekning hvor NordicBet gir bort store premier.

Loddene fordeles slik:
1. plass = 5 lodd
2. plass = 4 lodd
3. plass = 3 lodd
4. plass = 2 lodd
5. plass = 1 lodd

Loddtrekningen for denne siste og fantastiske kampanjen skjer den 26. april 2011 og premiene er som følger:
Som vanlig i Round The World-turneringen er premiene intet mindre en overveldende.
Den som får førsteplassen får velge mellom fem herlige turer, den som kommer på andreplass velger mellom de fire resterende osv.

Blant premiene som det skal kjempes om finner vi tur og opphold til Monaco Grand Prix – bare tipp topp fasiliteter i vente der. I tillegg til denne godbiten finner vi et 16 dagers cruise med fantastiske Vision of the Seas! De tre siste destinasjonene er tur til Mallorca og Cala Bona med spa- og golfpakke, 4 netters tur til å overvære Wimbledon-turneringen i tennis og til slutt tur, overnatting og billetter til Champions League finalen i fotball!

Delta i Europa-kampanjen i Round The World hos Nordic Bet i dag!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!