hit
        counter
Hjem / Roulette Classic
Vurdering
Spillinformasjon
  • UtgiverGiG Games
  • RTP97.3%
Gratisspill kommer så fort spillet er lansert.

Roulette Classic

GiG Games lanserer snart bordspillet Roulette. Vi vet ikke helt hva vi forventer av denne spilleautomaten, som kommer til å fungere som en klassisk bordspill automat.

GiG Games har liksom ikke helt funnet greia si enda, men vi håper at de finner på noe nytt og kult vi ikke har sett tidligere med dette Roulette spillet.

Det er mange spill-leverandører som allerede har lagd lignende spill, så vi håper at dette Roulette spillet skiller seg ut på en eller annen måte.

Hvis du er en av de som liker Roulette, så kan vi anbefale at du sjekker ut vår omfattende Roulette Guide.

Roulette Classic GiG Games

Hvordan spille GiG Games Roulette

Av det som har blitt lansert så langt så vet vi ihvertfall at det er 37 lommer på roulette hjulet, noe som indikerer at dette er et såkalt «European Roulette» spill. Forskjellen mellom American Roulette og European Roulette er at i American Roulette så finner vi en ekstra lomme som heter «00» eller «Double Zero».

Roulette er alltid et tapende spill i lengden, men hvis man skal spille roulette så lønner det seg å spille den europeiske versjonen av Roulette. I Amerikansk Roulette så er «house edgen» 5.26%, mens i Europeisk Roulette er «house edgen» bare 2.70%.

Målet med spillet Roulette er selvsagt å gjette hvor kulen finner sitt endelige hvilested etter at rouletteballen har tatt sine seiersrunder rundt roulettehjulet. Spillerne plasserer innsatser på roulettebordet på felten eller duken, og etter alle innsatser er plassert så snurres ballen rundt hjulet og mister etterhvert momentum som sørger for at kulen lander i en av lommene.

Etter at det vinnende tallet er annonsert blir spillerne selvsagt utbetalt, minimumsinnsatsen på GiG Games Roulette er €1, mens maksimumsinnsatsen er €500.

GiG Games Roulette Classic Logo

GiG Games Roulette Strategi

Siden roulette er et lykkespill, så er det ingen metode som lar deg vinne i lengden. Du kan analysere utfall og ha så smarte strategier du bare vil, men i lengden vil du tape uansett i roulette.

Med det sagt, så er det mange som bruker forskjellige typer strategier når de spiller roulette. Mange liker å ha en progressiv tilnærmering til roulette, som betyr at du spiller på såkalt momentum – vinner du så satser du mer – taper du spiller du konservativt.

En annen populær strategi er Martingale, hvor du dobler innsatsen din ved hvert tap. Så har vi selvsagt Fibonacci systemet, hvor du følger en naturell tallrekke for å bestemme hvor mye du skal satse og hvor lenge du skal spille.

Hvis du er interessert i Roulette strategi, så anbefaler vi at du sjekker ut Roulette Guiden i vår Casino Guide.

Husk – Albert Einstein sa en gang at hvis du skal tjene penger på roulette så må du stjele sjetonger når croupieren ikke ser. Dermed bør roulette kun spilles for moro, og du bør aldri spille med penger du ikke har råd til å tape.

Roulette GiG Games Chips

Konklusjon

GiG Games sier at de er «Game changers, not game makers.» Men med det lille som har blitt lansert så langt fra GiG Games Roulette, så er det svært usikkert hva som faktisk skal skille seg fra andre lignende spill vi har sett før.

Men siden dette er noe nytt GiG Games prøver seg på, hvor de tidligere har lansert en rekke spilleautomater – så blir vi bare pent nødt til å vente for å se om det kommer noen nye innovative retninger og varianter i denne moderne klassikern!

Fordeler
  • Klassisk spill
  • Valgmuligheter / Strategi
  • Høy RTP i Roulette
Ulemper
  • Usikkert

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!