hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Riises Winter Quiz på Betsson

Riises Winter Quiz på Betsson

Winterquiz Riise

Betsson kjører hardt på sine kjendiser i sin markedsføring og både John Arne Riise og nylig ansatte Tone Damli Aaberge har inngått avtaler med selskapet.

Nå om dagen er Riise aktuell med sin Winter Quiz på Betssons hjemmesider, og her kan man vinne flotte premier hvis man har litt peiling på fotball.

Vinn flotte premier!

Betsson slår virkelig på stortromma i denne konkurransen som profileres høyt på selskapets hjemmesider, og som sagt er det en skikkelig fotballquiz som står på tapetet. Dette er den andre uken quiz’en arrangeres, og i et visst antall uker fremover vil denne konkurransen avholdes og det er meget gode premier som ligger i potten når konkurransen avsluttes. Denne ukens tema er som nevnt fotball (naturligvis) og har du peiling på dette temaet burde konkurransen være interessant for deg.

Hovedpremien i Riises Winter Quiz på Betsson er intet mindre enn en tur til Chamonix for to personer, og da har man virkelig muligheten til å få stå på ski i løyper som med letthet kan karakteriseres som noe av det beste som finnes på kloden!

Her er det rett og slett snakk om at du må skjerpe sansene, svare riktig på så mange spørsmål som mulig for deretter krysse fingrene for at du gjør det så skarpt som mulig i quiz’en – en tur til Chamonix kan dermed bli din! Vær imidlertid oppmerksom på at spørsmålene som stilles i konkurransen ikke er for nybegynnere og her snakker vi fotballspørsmål som blant annet handler om Europacupene på 80-tallet!

Les mer om Betsson her.

200% bonus og freespins!

Når du skal fikse deg en konto hos Betsson får du naturligvis en meget god velkomstbonus som gir deg full valuta for pengene. Det betyr at du får 200% bonus på ditt første innskudd samt en dugelig mengde med freespins – totalt 120 freespins på Starburst! Maksbonusen du får er på 2000 kroner og for at du skal utløse den krever det et innskudd på kun 1000 kroner. 1000 kroner inn gir deg dermed 3000 kroner tilsammen å spille for!

SpillNå-knapp

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!