hit
        counter
Hjem / Relic Raiders

Relic Raiders

Er du glad i mystikk er muligens Relic Raiders en spilleautomat du bør prøve deg på. Veldig mange er fans av Indiana Jones filmene og spillene og man kan si at Relic Raiders er en Indiana Jones automat på nett. Relic Raiders gir deg muligheten til å vinne opp til 200,000 mynter på ett enkelt spinn og her kan du prøve en gratis versjon av spilleautomaten.

DETTE SPILLET ER IKKE TILGJENGELIG LENGER

Bli med på en spennende skattejakt etter store gevinster. Relic Raiders besitter både vanlige og mer spesielle funksjoner som sørger for en mystisk spillopplevelse litt utenom det vanlige. Dette er absolutt en automat for den eventyrlyste som ikke er redd for å ta sjanser og som søker utfordringer. Denne automaten legger opp til at du selv skal være mer delaktig i å ta forskjellige avgjørelser som kan ende med store gevinster, noe som sørger for et ekstra spenningsmoment man kanskje ikke er vant med.

Scatter funksjonen for denne automaten har en helt egen vri. Vanligvis blir det delt ut et fastsatt antall gratisrunder dersom du oppnår 3 eller flere scatter symboler, men Relic Raiders byr med sin spesielle scatter funksjon opp til en spennende skattejakt. Dersom du oppnår 3 scatter symboler, må du selv åpne en av kistene for å avdekke dine gratisrunder og multiplikator. Hvor mange gratisrunder du får og størrelsen på multiplikatoren avhenger selvfølgelig av hvilken kiste de forskjellige gevinstene ligger i.

Sjekk også ut andre lignende favoritter:
Gonzos Quest

Relic Raiders byr selvfølgelig også på en spennende skattejakt. Du må selv velge destinasjon, og deretter skal du avdekke skatter i en mørk grotte. Skattene er gjemt i keramiske krukker, men du må samtidig passe på å ikke velge krukken som inneholder edderkoppen. Den avslutter nemlig bonusspillet.

Skattejakten blir toppet med en mystisk gevinst som man oppnår ved å samle opp 4 spesielle mynter. Disse myntene er såkalte relikviemynter og kan kun samles opp i bonusspillet. Det spennende med denne mystiske gevinsten er at størrelsen ikke avsløres før du har klart å samle frem 4 slike mynter. I spillets paytable informeres det om at gevinsten blir større jo mer man satser. Det betyr at du ikke må spare på kruttet når du skal i gang med skattejakten.

Alt i alt er dette en automat fra Net Entertainment som det er veldig lett å like. Et spennende konsept og mange, mange forskjellige måter å vinne på sørger for kontinuerlig spenning og glede.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!