Registrer deg hos Redbet – få €17 gratis!

Det venter deg en flott bonus på hele €17 gratis hvis du registrerer deg som kunde hos Redbet via våre linker – tilbudet gjelder eksklusivt for NorskeSpilleautomater.com!

Redbet lanserte denne kampanjen som en 17. mai bonus til nye kunder, men vi i NorskeSpilleautomater.com har fått den forlenget til glede for våre lesere! Denne suverene registrerings-bonusen på €17 gjelder nå frem til 31. mai – eksklusivt hos oss!

Registreringsbonus på €17 hos Redbet!
Vi kan altså med glede fortelle at vi har fått forlenget Redbets 17. mai bonus til å gjelde frem til 31. mai! Det betyr at du som ikke er kunde hos Redbet kan registrere deg via våre linker og motta en spesiell og eksklusiv bonus på €17 når du har opprettet en konto hos selskapet! Pengene vil være tilgjengelig på din spillekonto direkte etter registrering – uten at det er noe krav om innskudd på din konto! Pengene kan brukes på alle video spilleautomater hos Redbet og bonuspengene kan ikke tas ut før de er omsatt 35 ganger.

Redbet velkomstbonus
I tillegg til den eksklusive registreringsbonusen du får via våre sider, får du også en valgfri velkomstbonus hos Redbet! Her kan man velge mellom 3 forskjellige innskuddsbonuser: Den første gir 100% opptil €100 pluss freespins, den andre gir 100% opptil €200, mens den tredje gir 50% opptil €100 og 50 free spins! Du velger den bonusen som passer deg best!

Registrer deg hos Redbet og få €17 gratis + en valgfri velkomstbonus!